Antal träffar: 1

Stora Brännbo Konferens och Hotell

Stockholms län - Sigtuna

Allmänt

 

Konferens

155

Boende

123

Restaurang

160

Fest

160

Aktivitet

160

Karta

 

Hemsida

 

Allmänt

Stora Brännbo är mötesplatsen mitt i Sigtuna med genuint skandinavisk atmosfär och en bevarad arkitektur från 50-talet.

Vi ligger 15 minuter från Arlanda och mitt emellan Stockholm och Uppsala med ett perfekt läge för att mötas och konferera. Vi har skapat en plats där du kan mötas i olika sammanhang. Det är din agenda som avgör. Kanske passar en av våra sobert inredda lounger för mötet eller ett av våra flexibla mötesrum. Oavsett hur du möts hos oss så hoppas vi att du låter dig inspireras av vår speciella miljö. Det är vårt fokus att alltid finnas till hands för att skapa det perfekta mötet.

Stora Brännbo är en svanenmärkt klimatneutral konferensanläggning och utvald av Svenska möten och en del av IACC och Destination Sigtuna.

Vårt prisbelönta kök bjuder på dryck och smakupplevelser för små och stora sällskap.

Grunden är moderna smaker med fokus på svenska och nordiska råvaror efter säsong, gärna närproducerat och småskaligt

Till skillnad från många andra mötes- och konferensanläggningar byggdes Stora Brännbo i Sigtuna ursprungligen för lärande och möten. Hos oss finns inte bara den tekniska utrustning du behöver utan ett genuint engagemang om våra gäster och deras behov. Vi har 36 mötesrum byggda för olika typer av arbete och möten. Den största konferenslokalen tar 130 personer i biosittning, de minsta 4-6 personer.


Utbud

Ansluten till

Läge

Om oss

Övrigt

Konferens

Till skillnad från många andra mötes- och konferensanläggningar byggdes Stora Brännbo i Sigtuna ursprungligen för lärande och möten.

Här finner du lugnet nära naturen. Alla konferenslokaler i markplan har direkt utgång till parken som omger Stora Brännbo. Det ger förutsättningar att fatta kloka beslut. Hur du vill ha ditt möte är helt upp till dig. Vissa föredrar avskildhet i ett eget hus, med en öppen spis, veranda och matsal. Andra önskar möteslokalen Myntmästaren där ingen linje är rät. Oavsett vad du bestämmer får du förutsättningar att nå framgångsrika resultat när du väljer stora Brännbo för ditt möte.  Det finns 35 fullt utrustade möteslokaler för 2-155 personer - ett utmärkt val för alla typer av möten.


Kapacitet

Vi erbjuder

Pris

Kontakta

Boende

På Stora Brännbo finner du bekvämligheten och den extra omtanke som gör din vistelse vilsam.

Våra hotellrum är inredda i ljusa och rena färger med en känsla för de nordiska träslagen.

Badrockar finns i alla rum så att du bekvämt kan ta dig till Clarity in Life träning och SPA.

I samtliga hotellrum finns trådlöst internet.


Kapacitet

Rummens standard

Vi erbjuder

Pris

Kontakta

Restaurang

Smaker för sammanträden med klass

Vårt prisbelönta kök bjuder på dryck och smakupplevelser för små och stora sällskap.

Grunden är moderna smaker med fokus på svenska och nordiska råvaror efter säsong, gärna närproducerat och småskaligt, där en kärleksfull omsorg om det enkla får råda. Ledorden är elegant, rustikt och innovativt. Detta tillsammans med ett öppet sinne och nyfikenhet för trender och smaker har gjort vår mat omtalad och omtyckt. Vi hittar gärna nya spännande kombinationer av klassiska rätter.

Vår Köksmästare Fredrik Lagberg brukar säga 'Vårt löfte är att arbeta med den svenska matkulturen som grund, där vi gör allt själva och aldrig tummar på kvaliteten på råvaran. Vi värnar om naturen och väljer därför i största möjliga mån råvaran från den lokala bonden.


Kapacitet

Vi erbjuder

Kontakta

Fest/Event

Ditt livs fest dukar vi upp i matsalen som är inredd i skandinavisk design och vi vill att den ska bli ett minne för livet.

I samråd med er och vår köksmästare Fredrik Lagberg skapar vi en måltidsupplevelse i världsklass på er stora dag.

Vår stora matsal rymmer upp till 200 personer och i vår lilla matsal kan 50 personer sitta separat. I matsalen arbetar våra sommelierer med hela vinvärlden som arbetsfält, allt för att ge er en oförglömlig totalupplevelse. I baren serveras allt från trevliga avecer till goda drinkar. Vi dukar gärna fram vickning åt er om timmen blir sen.

Dagen efter reserverar vi gärna vår lilla matsal till er, kanske en brunch med presentöppning som sätter guldkant på hemfärden.

För er som önskar en kyrklig vigsel finns den vackra medeltida Mariakyrkan belägen i närområdet.


Kapacitet

Vi erbjuder

Kontakta

Aktiviteter

Boka in en utmanande aktivitet när du är på konferens på Stora Brännbo. En konferens är inte bara en ett fristående event utan också en pågående process. En process som är menad att förbättra, förändra och förstärka företaget genom alla momenten under konferensen. Även de aktiviteter som ligger utanför huvudmomenten under konferensen bör bidra till detta.

Nedan följer exempel på våra mest populära aktiviteter:
- Smakpromenader anpassade efter säsong och önskemål
- Köttkurs med köksmästaren - det ni inte visste om köttråvaror
- Teambuildingaktiviteter inom eller utomhus
- Choklad, ost eller lakritsprovning
- Dans
- Jaktskyttesimulator
- Spabehandlingar 
- Mindfullnes, yoga
- Träningsaktiviteter tillsammans med Clarity in life


Kapacitet

Vi erbjuder

Kontakta

Karta

Sparade träffar: 0

Mina listor:

Sparade i listan:

Inga sparade, klicka på 'Spara' för att lägga till en träff i listan.

Gör en förfrågan:

Skicka snabbt och enkelt en förfrågan till alla träffar du sparat.

Namn
Företag
Telefon
E-post
Meddelande

Visa fler uppgifter

Avser
Jag vill
Ankomst
Avresa
Antal pers
Antal enkelrum
Antal dubbelrum
Antal konferensrum
Antal grupprum
Rensa »

Heta tips

Här får du förslag på några ställen som är värda att titta närmare på!

Pensionat Styrsö Skäret 

Ta kort båttur till Göteborgs skärgård för konferens och njut av promenader på klippstränder. Värm er framför brasan med kaffe, te & hembakat.

Artipelag 

Vi erbjuder unika möjligheter till minnesrika möten i våra flexibla lokaler och kan bidra med kreativitet, kultur, aktiviteter och högklassig miljö!

Läs mer »

Rånäs Slott 

Hotell och Konferens nära Uppsala, Arlanda & Stockholm. Kickoffpaket med logi 1995 kr per person!

Läs mer »

Körunda Golf och Konferenshotell 

Personliga Körunda - Enkelhet med känsla. Här hittar du allt i ett hus, endast 30 minuter ifrån Stockholm, omgiven av vacker natur. Välkommen!

Läs mer »

Munkvikens Lägergård 

Vackert beläget ett stenkast från havet i en miljö där tanken hinner med. Här är du och dina kamrater ostörda och närvarande i er konferens.

Läs mer »

Wisby Strand Congress & Event Gotland 

Välkommen till Sveriges vackraste mötesplats! Precis vid havet, mitt i Visby och med plats för 1000 personer. Gotland är nära!

Läs mer »

Hässleholm Kulturhus 

Moderna lokaler som passar de flesta typer av konferenser och arrangemang. Röda salongen, som är den största, rymmer upp till 400 personer.

Läs mer »