Antal träffar: 1

Pensionat Styrsö Skäret

Västra Götalands län - Styrsö

Allmänt

 

Konferens

22

Boende

26

Restaurang

80

Fest

80

Aktivitet

100

Karta

 

Hemsida

 

Allmänt

fjrigjwwe9r4KUND:EgenText

Långt borta och ändå nära

Pensionat Styrsö Skäret är det lilla stället med den stora omtanken. Endast 13 minuters båtfärd från Saltholmen i Göteborg kommer du att finna en bilfri skärgårdsidyll med havet som närmaste granne.

Här finns plats för själslig vila i ombonad pensionatsmiljö och möjlighet till inspirerande och avkopplande promenader på klippor och havsnära vägar. Pensionatet ligger på Styrsö i Göteborgs södra skärgård med en havsutsikt som alltid bjuder på sin unika skönhet, varierande från dag till dag, årstid till årstid.

Till oss på pensionatet är du alltid hjärtligt välkommen!


Utbud

Ansluten till

Läge

Om oss

Övrigt

Konferens

Hos oss har ni tillgång till välutrustade konferenslokaler bara ett stenkast från havet.

Vi välkomnar både små och stora möten och ordnar den inramning som passar er bäst. Alla rum har storbildsskärm för direktuppkoppling av dator, whiteboard, blädderblock, bra ljus, ventilation och överallt finns tillgång till trådlöst Internet utan extra kostnad.

Det tar bara 15 min med skärgårdsbåten från Saltholmen till Styrsö Skäret, och för de grupper som vill åka sjötaxi direkt från city erbjuder vi konferenspaket med inkluderad båtresa. 

Vi har nu flera olika konferensrum att erbjuda, både för det lilla och det stora mötet (max 60 personer). Utnyttja också våra konferenspaket med båtresa direkt från centrala Göteborg till Pensionatet.

VINDSLYAN med plats för 12, två trappor upp i huvudbyggnaden eller AMNESKÄR, nyutrustat för professionella möten och med plats för 60. Alla rum är välutrustade och har självklart tillgång till internet utan extra kostnad. Olika möten har olika innehåll, vi hjälper er gärna att hitta rätt rum för just er konferens.  

UTOMHUS
Havsutsikten är mäktig i skärgården och när vädret tillåter finns det många natursköna platser i omgivningen att samlas vid. En vandring längs havet kan innefatta de mest innehållsrika samtal och vår lummiga trädgård brukar sommartid fungera utmärkt som mötesrum.


Kapacitet

Vi erbjuder

Pris

Kontakta

Boende

MED HAVET SOM NÄRMSTA GRANNE
 
PENSIONATRUMMEN, här når ljuset ända in. Huset ligger bara ett par hundra meter från havet och från flera av de tretton pensionatsrummens fönster ser du ända bort till Donsö fiskehamn. Alla rum har sköna sängar, toalett med dusch, gratis Internet, TV och personlig inredning.
 
FRITIOF SEGLARES RUM är maritimt blått med gammaldags inredningsdetaljer som påminner oss om sjömanslivets spännande dagar. Utsikt mot havet. Dubbelrum.
 
KAPTEN NILS RUM med marina detaljer och utsikt över havet för tankarna till livet ombord. Ett stämningsfyllt rum med kabysskänsla. Dubbelrum mot havet. 
 
FYRVAKTARENS RUM Ett mysigt rum med marina detaljer i sann skärgårdsatmosfär. Dubbelrum med med havsutsikt.
 
SKÄRGÅRDSRUMMET Ett stämningsfullt rum i romantisk skärgårdsstil inrett i ljusa luftiga blåvita toner. Dubbelum med utsikt över havet. 
 
MORMORSRUMMET Ett ljust rum med somrig gammaldags atmosfär. Härligt stort fönster mot trädgården. Dubbelrum.
 
Det går utmärkt att boka övernattning med frukostbuffé i något av våra 13 rum alla dagar året runt, både för konferens- och privatgäster.  Välkomna!

Kapacitet

Rummens standard

Vi erbjuder

Pris

Kontakta

Restaurang

Skärgårdsmeny till havsutsikt

Omgiven av havet, serverar vi dagsfärsk fångst och andra läckerheter lagat med största omsorg. Att havskräftorna kommer från eget vatten är lika naturligt som att vi odlar dillen i vår egen örtagård. Vår ljusa matsal, som bjuder på storslagen utsikt, är rymlig och kan ta emot ca 80 gäster. Pensionatsfrukost med hembakat bröd serveras i den lilla mysiga matsalen en halvtrappa upp.
Nu har vi även öppet vår andra restaurang på Donsö

Till pensionatet är du välkommen på lunch eller middag och stannar du över natten får du även möjlighet att avnjuta vår härliga frukostbuffé.

Vår stora matsal är rymlig och vi kan ta emot ett hundratal gäster. För det mindre sällskapet som söker lugn och ro finns den lilla matsalen eller punschverandan att tillgå.

Välkommen att fira hos oss!


Kapacitet

Vi erbjuder

Fest/Event

VI FIXAR FESTEN!
Vi hjälper gärna till att komponera hela festpaketet med båt från Stenpiren i Göteborg, bästa meny, underhållning, övernattning och hemresa.

Bröllop & Fest
För dig som planerar bröllop eller stort kalas i skärgården lämpar sig pensionatet ypperligt. Sommartid skålar man i champagne på den stora altanen, mer romantiskt än så kan det knappast bli med skärgården och havet som fond. Vintertid kan det passa bra att starta upp festligheterna med en aperitif i finrummet intill den sprakande brasan.

Hos oss finns utrymme både för middag och dans och varför inte avsluta ett lyckat kalas vid den provencalska 20-talsbaren med ett smakprov maltwhisky från vårt unika barskåp.

Välkommen att fira hos oss!


Kapacitet

Vi erbjuder

Aktiviteter

På öarna finns mängder av platser att upptäcka och med cykel har du alla utflyktsmål inom räckhåll. Både på Styrsö och Donsö finns vandringsleder som tar dig längst ut i havsbandet och till utsiktsplatser högt upp.

Vintertid händer det att isen lägger sig i vikarna och att det blir möjligt att åka långfärdskridskor mellan kobbarna.

Under sommaren finns flera fina badplatser att välja på och fullt av klippor för dig som vill bada ostört. Kajakuthyrning, tennis- och seglar- skola, målarkurser mm anordnas varje sommar.

Håll också utkik efter annonserade musikkvällar, konserter och utställningar. I påsk- och adventstider brukar öborna arrangera lokala marknader och på midsommarafton är det dans runt stången vid Styrsö Bratten.

För er som reser i grupp arrangerar vi gärna fiske- eller och seglingsturer, prata med pensionatet om detta. Cyklar finns att låna för dig som är övernattande gäst på Pensionatet.


Kapacitet

Vi erbjuder

Karta

Sparade träffar: 0

Mina listor:

Sparade i listan:

Inga sparade, klicka på 'Spara' för att lägga till en träff i listan.

Gör en förfrågan:

Skicka snabbt och enkelt en förfrågan till alla träffar du sparat.

Namn
Företag
Telefon
E-post
Meddelande

Visa fler uppgifter

Avser
Jag vill
Ankomst
Avresa
Antal pers
Antal enkelrum
Antal dubbelrum
Antal konferensrum
Antal grupprum
Rensa »

Heta tips

Här får du förslag på några ställen som är värda att titta närmare på!

Utö Värdshus 

Skärgårdskonferens med cykelpicnic. Hämta inspiration och idéer vid havet, med paus för en avkopplande cykeltur med picnicfika.

Historiska Museet 

Fest, event och konferens. Historiska museet har fantastiska lokaler som företag, organisationer och privatpersoner kan hyra.

Läs mer »

Hässleholm Kulturhus 

Moderna lokaler som passar de flesta typer av konferenser och arrangemang. Röda salongen, som är den största, rymmer upp till 400 personer.

Läs mer »

Aktuellt

KALENDER

21 aug 2020 i Sthlm:
City Meetings »

26 aug 2020 i Sthlm:
Fjällkonferens »

8 okt 2020 i Sthlm:
Countryside Meetings »

4 nov 2020 i Sthlm:
Större Möten & Event »

9 nov 2020 i Gbg:
Möteskulturdagen »

23 nov 2020 i Lund:
Möteskulturdagen »

30 nov 2020 i Sthlm:
Möteskulturdagen »

Till Informus Facebook