Antal träffar: 1

Söderköpings Brunn

Östergötlands län - Söderköping

Allmänt

 

Konferens

200

Boende

200

Restaurang

375

Fest

375

Aktivitet

Karta

 

Hemsida

 

Allmänt

fjrigjwwe9r4KUND:EgenText

Söderköping har anor från 900-talet och var fram till 1500-talet en av Sveriges mäktigaste handelsstäder.

Söderköpings historia sammanfaller till stor del med Söderköpings Brunns. Detta genom S:t Ragnhilds källa som är känd sedan medeltiden.

Söderköping har mycket att erbjuda, här kan ni flanera längs Storån och Göta Kanal, titta på utsikten från Ramunderberget där jätten Ramunder rövade bort jungfrun Ragnhild eller strosa omkring i de gamla Drothemskvarteren.


Utbud

Ansluten till

Läge

Om oss

Övrigt

Konferens

Vi vet att en stimulerande miljö betyder mycket för resultatet. Därför har vi försökt att föra in något av atmosfären som präglar vår hotelldel i konferenssalar och grupparbetsrum.

Vi har många och flexibla lokaler. Varje grupp, stor som liten, kan därför erbjudas optimala utrymmen.

Tala om för oss vad Du önskar inför nästa konferens eller kurs. Vi är övertygade om att vi kan tillfredställa Dina önskemål.


Kapacitet

Vi erbjuder

Kontakta

Boende

En avkopplande helg där även kroppen får det lilla extra. Passa gärna på att komplettera din Spaweekend med fler behandlingar som får dig att må bra länge.

Detta ingår vid en övernattning: Eftermiddagskaffe med hembakat av vår konditor, trerätters middag med välkomstdrink, övernattning och frukost samt en 25 minuters behandling. Du kan välja mellan behandlingarna nr 6 som är en SPA peeling eller nr 5:2 som är ett mineraliserande havsbad. Kimono och tofflor att ta med hem.

Vid två nätters vistelse ingår två eftermiddagskaffe med hembakat av vår konditor, två trerätters middagar med välkomstdrink, två nätters logi och frukost samt två 25 minuters behandlingar. nr 6 och nr 5:2. Kimono och tofflor att ta med hem.
Behandlingarna bytes ej ut. Önskar man någon annan behandling är man välkommen att boka den utöver paketet.


Kapacitet

Rummens standard

Vi erbjuder

Pris

Restaurang

Vårt kök är mycket uppskattat och vi vill alltid ge våra gäster det bästa - oavsett om de väljer vår husmanskost eller en festsupé i någon av våra vackra salonger. Njut av måltiden i Societetssalongen, Röda salongen, Vita salongen, Brunssalongen, Åsalongen eller Matsalongen - här finns utrymmen för allt från det lilla sällskapet till den stora galasupén.


Kapacitet

Vi erbjuder

Fest/Event

Kanske drömmer Ni om ett gammeldags kyrkbröllop? Ett bröllop enligt gamla traditioner och seder. Med vigsel och festligheter i en genuin miljö från svunna tider. Ett bröllop som på mormors tid.

Låt oss då på Söderköpings Brunn hjälpa Er att förverkliga drömmarna. Här på Brunnen hölls det första bröllopet för över 150 år sedan och här lever de gamla traditionerna kvar sedan dess.

En liten kyrka i en liten stad
Att gifta sig i lilla Söderköping är i sig en oförglömlig upplevelse. Den gamla träbebyggelsen, kullerstensgatorna och Brunnsparken med de lummiga promenadstråken längs Göta kanal, förflyttar tankarna tillbaka till sekelskiftet.

Mitt i denna idyll ligger Brunnen, sedan länge en populär festplats för livets alla högtidsstunder. Så populär att tacksamma Brunnsgäster vid sekelskiftet byggde och donerade Brunnen en egen liten träkyrka – Brunnskyrkan.

Kyrkan ligger vackert i Brunnsparken strax intill kanalen. Den är liten och bedårande vacker och har plats för ca 100 besökare. Läktaren rymmer ytterligare 20 personer.


Kapacitet

Vi erbjuder

Aktiviteter

I Lagbergska parken står en generös poolanläggning till våra gästers förfogande. Även inomhus finns en relaxanläggning med pool, bastu och Spabehandlingar .

Hos oss kan Du även hyra cykel eller kanot för egna upptäcktsfärder. Golfspelare finner sitt lystmäte på Söderköpings golfklubbs vackra 18-hålsbana vid Göta Kanal.

Eller varför inte ta en rofylld tur på Göta Kanal med vårt fartyg M/F Lindön. Vi serverar Er gärna supén ombord - naturligtvis i samma klass som i vår matsal.

Dryckesprovning
Hos oss är dryckesprovning en smakfull stund med både humor och glädje. Vår sommelier berättar på ett lättsamt sätt om de olika dryckernas karaktärer, historia och användningsområde.

Man behöver absolut inte kunna något om dryckerna för att få utbyte av en provning hos oss! Före middagen, innan smaklökarna har överväldigats av all god mat, är den lämpligaste tidpunkten för en provning.

Vi ordnar bl.a. Whiskey- öl-, Cognac-, Champagne- och vinprovningar. Eller varför inte prova på choklad med några utsökta starkviner?


Vi erbjuder

Karta

Sparade träffar: 0

Mina listor:

Sparade i listan:

Inga sparade, klicka på 'Spara' för att lägga till en träff i listan.

Gör en förfrågan:

Skicka snabbt och enkelt en förfrågan till alla träffar du sparat.

Namn
Företag
Telefon
E-post
Meddelande

Visa fler uppgifter

Avser
Jag vill
Ankomst
Avresa
Antal pers
Antal enkelrum
Antal dubbelrum
Antal konferensrum
Antal grupprum
Rensa »

Heta tips

Här får du förslag på några ställen som är värda att titta närmare på!

Äventyrens Ö 

EGEN Ö FÖR DITT NÄSTA EVENT! 45 minuter från Stockholm helpension & stort aktivitetsutbud. Erbjudandet om helt egen ö gäller grupper om 70-150 pers.

Filmhuset 

K-märkt konferens i kultbyggnad signerad Peter Celsing. Biografsalonger, restaurang och mötesrum i filmisk miljö. 15 minuter från Stockholm C.

Läs mer »

Vildmark i Värmland 

Investera för framtidens lag och boka en konferens för alla sinnen.

Läs mer »

Aktuellt

KALENDER

21 aug 2020 i Sthlm:
City Meetings »

26 aug 2020 i Sthlm:
Fjällkonferens »

8 okt 2020 i Sthlm:
Countryside Meetings »

4 nov 2020 i Sthlm:
Större Möten & Event »

9 nov 2020 i Gbg:
Möteskulturdagen »

23 nov 2020 i Lund:
Möteskulturdagen »

30 nov 2020 i Sthlm:
Möteskulturdagen »

Till Informus Facebook