Mässor i hotell- & mötesbranschen

Mässor - inspirationsplats för dig som bokar och arrangerar möten, fest & event

På denna sida har vi gjort en översikt över mässor med koppling till möten, konferenser, fest, event, hotell och turism. Informus ställer ut på vissa av mässorna och på en del av dem har vi också en samlingsmonter där vi har med oss representanter från olika hotell och mötesanläggningar. Om du arbetar på en anläggning och vill ställa ut tillsammans med oss, kan du läsa mer om det här »

21-22 feb 2018 i Stockholm:
Möten & Event »

På Möten & Events den 21 – 22 februari på Kistamässan i Stockholm hittar du inte bara lokalen, platsen och tekniken för ditt nästa företagsevent utan också maten, föreläsarna och aktiviteterna. Vill du få hjälp med att skräddarsy din kick off? Inga problem, vi har samlat leverantörerna som hjälper dig! Passa också på att kvalitetssäkra din nästa föreläsare genom vårt öppna seminarieprogram.


feb/mar 2018 i Göteborg:
Mötesplats Västkusten »

Mötesplats Västkusten är ett inspirationsfyllt halvdagsevent där du bjuds in att bli inspirerad av Göteborgs och Västkustens bästa konferens- och mötesanläggningar samt flertalet övriga mötesaktörer. Under dagen lottas det ut fina priser i form av övernattningar, middagar och presentkort. Det bjuds på en inspirationsföreläsning, lättare lunch samt eftermiddagskaffe och eventet avslutas med en trevlig after work med lite smått och gott att äta, samt bubbel/vin/öl eller alkoholfri dryck, allt kostnadsfritt.


23 mar 2018 i Stockholm:
Citymeetings »

Den 23 mars blir en halvdag fylld med inspiration och tips där våra utställare visar på möjligheterna och fördelarna med effektiva dagkonferenser och citynära möten. Under dagen lottas det ut fina priser. Låt dig inspireras av Stockholms bästa konferens- och mötesanläggningar och se till att utveckla ditt företags möten och konferenser.


20 apr 2018 i Malmö:
Möten i Skåne »

Mo¨ten i Skåne, mässan med fokus på möten och konferenser i och omkring Skåne. Här får våra besökare uppslag och inspiration på vad södra Sveriges mötesanläggningar erbjuder. På eventet Möten i Skåne bjuds du på nätverkande, en intressant inspirationsföreläsning och dagen avslutas med en trevlig after work med smått och gott att äta samt vin, öl eller alkoholfritt. Mässan arrangeras i en behaglig och trevlig miljö på Scandic Triangeln i Malmö.


Heta tips

Här får du förslag på några ställen som är värda att titta närmare på!

Hällsnäs 

Hällsnäs ligger på en vacker udde i Landvettersjön, mellan Göteborg och Landvetter flygplats. Varmt välkomna!

Hällsnäs 

Hällsnäs ligger vid Landvettersjön, mellan Göteborg och Landvetter flygplats. Erbjudande: dagkonferens 440 kr/pp. Nybokningar med genomförande i maj.

Läs mer »

Skogshem & Wijk Meetings|Events 

Hur står det till med Företagets hjärta? Få starthjälp genom en hälsokonferens.

Läs mer »