Mässor i hotell- & mötesbranschen

Mässor - inspirationsplats för dig som bokar och arrangerar möten, fest & event

På denna sida har vi gjort en översikt över mässor med koppling till möten, konferenser, fest, event, hotell och turism. Informus ställer ut på vissa av mässorna och på en del av dem har vi också en samlingsmonter där vi har med oss representanter från olika hotell och mötesanläggningar. Om du arbetar på en anläggning och vill ställa ut tillsammans med oss, kan du läsa mer om det här »

8 mar 2019 i Stockholm:
Citymeetings »

Nyhet för 2019 – förbokade möten! En halvdag fylld med inspiration och tips. På City Meetings får du som köper in, planerar eller bokar möten och konferenser möta våra utställande mötesleverantörer under en halvdag. Se till att få offerter för framtida möten eller boka direkt på plats eller hämta inspiration och tips från våra utställare. Fokus ligger på effektiva dagkonferenser och citynära möten och en nyhet för 2019 är att vi erbjuder möjligheten att förboka möten med våra utställare. De utställare ni önskar prata lite extra med, sitter ni bekvämt med och avskilt från själva mässan. Under dagen bjuder vi på inspiration och smått och gott att äta och dricka. Se till att blanda affärsnytta med nöje och utveckla ditt företags möten och konferenser.

Datum: 8 mars 2019
Tid: 07.45 – 12.00
Plats: Scandic Haymarket, Stockholm


22 mar 2019 i Stockholm:
Sjö & Skärgård »

Hav och sjö som granne! Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till vårt VIP-event Sjö & Skärgård med cirka 16 st utställande hotell, konferens, aktivitetsbolag som erbjuder möten med närhet till vattnet. Vi möts i trevliga lokaler i Stockholm. Det bjuds på ett energifyllt nätverksmingel med god frukost till. Allt kostnadsfritt för dig som besökare.

Datum 22 mars 2019
Plats Stockholm Waterfront Congress Centre
Tid 08.00 – 10.00


4 apr 2019 i Göteborg:
Mötesplats Västkusten »

Mötesplats Västkusten är ett inspirationsfyllt eftermiddagsevent där du bjuds in att träffa flertalet av Göteborgs och Västsveriges bästa konferens, mötesanläggningar och övriga mötesaktörer. Följ med på en upplevelseresa genom Bohuslän, Halland, Västergötland och staden Göteborg för att träffa en blandning pärlor från mellersta Sverige som på plats visar dig sina möjligheter till möten, events och aktiviteter, ger tips och svarar på frågor. Vi bjuder även på gott att äta och dricka.

Datum 4 april 2019
Plats Radisson Blu Scandinavia Hotel
Tid 15:30 – 19:00


25 apr 2019 i Malmö:
Let’s Meet in Skåne »

Den skånska idyllen! Let’s Meet in Skåne, mässan med fokus på möten och konferenser i och omkring Skåne. Här får du uppslag och inspiration på vad södra Sveriges mötesanläggningar erbjuder. På mässan bjuds du på nätverkande, en intressant inspirationsföreläsning och dagen avslutas med en trevlig after work med smått och gott att äta samt vin, öl eller alkoholfritt.

Datum 25 april 2019
Plats Elite Hotel Esplanade Malmö
Tid 16.00 – 18.30


13 jun 2019 i Stockholm:
Möten och mingel »

Möten och mingel! Varmt välkommen att delta i vårat charmiga nätverksmingel. I fantastiska lokaler blandas entusiastiska utställare och besökare upp med ljuva toner, en smarrig mingeltallrik och läskande dryck denna försommarkväll.

Datum 13 juni 2019
Plats Hotel Kung Carl
Tid 16.00 – 18.00


Heta tips

Här får du förslag på några ställen som är värda att titta närmare på!

Essinge Konferenscenter 

Följ med vår konferensgäst och se vad som händer bakom kulisserna under en vanlig konferensdag.

Essinge Konferenscenter 

Boka en egen oas! Mitt i Stockholm ligger vår ö med underbar utsikt och natur. Allt för en avkopplande konferens med kaffet på bryggan.

Läs mer »

Filmhuset 

K-märkt konferens i kultbyggnad signerad Peter Celsing. Biografsalonger, restaurang och mötesrum i filmisk miljö. 15 minuter från Stockholm C.

Läs mer »

Sure Hotel Collection by Best Western Hotel Svea 

Ligger fantastiskt vackert vid havet i Simrishamn i en miljö som är både rogivande och inspirerande.

Läs mer »

Citykonferensen Ingenjörshuset 

Konferera i rymden! En konferens i Polhemssalen är nästan ett måste för er som vill överraska & inrama er sammankomst med en extraordinär upplevelse!

Läs mer »

Aktuellt

KALENDER

8 mar 2019 i Stockholm:
Citymeetings »

22 mar 2019 i Stockholm:
Sjö & Skärgård »

4 apr 2019 i Göteborg:
Mötesplats Västkusten »

25 apr 2019 i Malmö:
Let’s Meet in Skåne »

13 jun 2019 i Stockholm:
Möten och mingel »

Till Informus Facebook