Mässor i hotell- & mötesbranschen

Mässor - inspirationsplats för dig som bokar och arrangerar möten, fest & event

På denna sida har vi gjort en översikt över mässor med koppling till möten, konferenser, fest, event, hotell och turism. Informus ställer ut på vissa av mässorna och på en del av dem har vi också en samlingsmonter där vi har med oss representanter från olika hotell och mötesanläggningar. Om du arbetar på en anläggning och vill ställa ut tillsammans med oss, kan du läsa mer om det här »


30 jan 2020 i Helsingborg:
Meeting X-press »

Meeting X-press är ett business-speedmeeting event, som är glatt, fartfyllt och seriöst på en och samma gång. Meeting X-press är ingen mässa utan ett mindre, intimt event med färre utställare och deltagare. Du kommer att fa° na°gra minuter till bords med samtliga konferensanla¨ggningar som deltar. Ha¨r erbjuds du en fantastisk mo¨jlighet att sta¨lla fra°gor och fa° inspiration info¨r ert kommande mo¨te eller event.

Datum: 30 januari 2020
Tid: ca 15-18.00
Plats: Radisson Blu Metropol Hotel i Helsingborg


19-20 feb 2020 i Sthlm-Kista:
Möten & Events »

Möten och Events är nordens ledande mötesplats för alla som arrangerar, planerar och utvecklar möten, konferenser och events. Mässan har förnyats och uppdaterats med en hel rad av upplevelser, nyheter och utökade fokusområden. Fokus är att matcha människor och företag för att skapa hållbara, nytänkande och affärsdrivande möten och events som genererar resultat. Möte och Events stödjer, inspirerar och driver hela evenemangsbranschen framåt. Det är här alla evenemangsplanerare fördjupar sig i hur de utvecklar och förbättrar sina framtida evenemang. Oavsett om du ansvarar för att organisera utställningar, konferenser, möten, produktlanseringar eller något däremellan, strävar vi efter att föra branschen samman och skapa framtidens möten.

Datum: 19-20 februari
Plats: Kistamässan, Stockholm


26 feb 2020 i Umeå:
Mötesplats Norrland »

Vi bjuder in dig som bokar konferenser, möten och events till ett fantastiskt event fyllt av inspiration, tips och råd. På plats träffar du utvalda mötesaktörer från regionen. Mingla bland Norrlands mest intressanta och expansiva mötesanläggningar och låt dig inspireras av alla spännande nyheter som är på gång.

Datum: 26 februari
Plats: P5, Umeå


20 mars 2020 i Sthlm:
Sjö & Skärgård »

Hav och sjö som granne! Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till vårt VIP-event med 15-20 utställande hotell- och konferensanläggningar och aktivitetsbolag som erbjuder möten med närhet till vatten. Vi möts i trevliga lokaler i Stockholm. Det bjuds på ett energifyllt nätverksmingel med god frukost till. Allt kostnadsfritt för dig som besökare.

Datum: 20 mars 2020
Plats: World Trade Center Stockholm


2 april 2020 i Gbg:
Mötesplats Västkusten »

Mötesplats Västkusten är ett inspirationsfyllt eftermiddagsevent där du bjuds in att träffa flertalet av Göteborgs och Västsveriges bästa konferens- och mötesanläggningar samt övriga mötesaktörer. Följ med på en upplevelseresa genom Bohuslän, Halland, Västergötland och staden Göteborg och lär känna mötespärlor från mellersta Sverige. På plats visar dom upp sina möjligheter till möten, events och aktiviteter, ger tips och svarar på frågor. Vi bjuder även på gott att äta och dricka.

Datum: 2 april 2020
Plats: Radisson Blu Scandinavia Hotel
Tid: Cirka 15.00 – 18.00


Heta tips

Här får du förslag på några ställen som är värda att titta närmare på!

Noors Slott 

Kom och njut hos oss, endast 15 min från Arlanda, Varmt Välkomna!

Winterviken - Festvåning - Café - Konferens 

I den Stora Salen kan upp till 500 gäster sitta och äta tillsammans. Här finns även mindre lokaler, lämpliga för middagar, konferenser och möten

Läs mer »

Taxinge Slott 

På mindre än en timma tar Du dig från Stockholms innerstad till Taxinge Slott i Nykvarn.

Läs mer »

Aktuellt

KALENDER

30 jan 2020 i Helsingborg:
Meeting X-press »

19-20 feb 2020 i Sthlm-Kista:
Möten & Events »

26 feb 2020 i Umeå:
Mötesplats Norrland »

20 mars 2020 i Sthlm:
Sjö & Skärgård »

2 april 2020 i Gbg:
Mötesplats Västkusten »

Till Informus Facebook