Mässor i hotell- & mötesbranschen

Mässor - inspirationsplats för dig som bokar och arrangerar möten, fest & event

På denna sida har vi gjort en översikt över mässor med koppling till möten, konferenser, fest, event, hotell och turism. Informus ställer ut på vissa av mässorna och på en del av dem har vi också en samlingsmonter där vi har med oss representanter från olika hotell och mötesanläggningar. Om du arbetar på en anläggning och vill ställa ut tillsammans med oss, kan du läsa mer om det här »


19 okt 2018 i Stockholm:
Travelworld »

Travel World - Endast för fackfolk
Exklusivt för dig som bokar, köper, planerar och arrangerar resor, konferenser, kongresser och möten. Öppet endast för fackfolk som har intresse av att köpa och boka tjänster från våra utställare har tillträde. Du kan tyvärr inte besöka Travel World för att sälja dina varor, tjänster, eller i studie- och arbetssökande syfte. Arbetar du på hotell, konferensanläggning etc. kan du endast delta som utställare.


19 okt 2018 i Göteborg:
Meeting X-press Göteborg »

Meeting X-press är ett tidseffektivt och affärsdrivande koncept som ger dig som köper möten och konferenser en unik möjlighet att gå på djupet med framtida mötesleverantörer. Nu i höst arrangerar vi eventet i Göteborg för första gången. Vi bjuder på en härligt god frukost samtidigt som du till bords träffar våra utvalda anläggningar och hotell. Varmt välkommen.

Datum 19 oktober 2018
Plats L´s Resto på Lindholmen Science Park
Tid 08:00 – 10:00 (insläpp för registrering och frukost öppnar 07.20)


22 okt 2018 i Stockholm:
Möteskulturdagen »

Kunskap och energi till en bättre möteskultur
Möteskulturdagen är Sveriges enda renodlade forum för möteskultur och samlar varje år föreläsareliten inom goda möten- Både mellan människor och i organisationer. Denna halvdag kommer att bjuda på föreläsningar a la TEDx stil, dvs 20 minuter långa inspirationsbomber fyllda med nya verktyg, kunskap och tankar för att du skall gå därifrån med ett driv och energi att förbättra dina möten, både på jobbet och hemma. Möteskulturdagen riktar sig främst till dig som arbetar inom HR, som beslutsfattare och ledare. Eller helt enkelt deltar i eller leder mycket möten! Möteskulturdagen arrangeras för tionde året i rad, och vi törs lova att vi i år erbjuder en ännu större bredd på kunskap!


9 nov 2018 i Stockholm:
Större Möten & Event, Kongresser & möten »

En mässa för dig som planerar, bokar, köper eller arrangerar större konferenser, kongresser och event! På Större Möten & Event träffar du Sveriges ledande hotell och mötesplatser, kongressanläggningar, arenor, fest- och eventlokaler, conventionbyråer och destinatonsbolag som har kapacitet för många deltagare. Låt dig inspireras i en personlig och avslappnad miljö.

Datum 9 november 2018
Tid 08.00 – 11.30
Plats Haymarket, Stockholm


31 jan 2019 i Helsingborg:
Meeting X-press Helsingborg »

Meeting X-press är ett business-speedmeeting event, som är glatt, fartfyllt och seriöst på en och samma gång. Meeting X-press är ingen mässa utan ett mindre, intimt event med färre utställare och deltagare. Du kommer att fa° na°gra minuter till bords med samtliga konferensanla¨ggningar som deltar. Ha¨r erbjuds du en fantastisk mo¨jlighet att sta¨lla fra°gor och fa° inspiration info¨r ert kommande mo¨te eller event. Under eventet avnjuter du afternoon tea med bubbel.

Datum: 31 januari 2019
Tid: 15.00 – 18.00
Plats: Radisson Blu Metropol, Helsingborg


Heta tips

Här får du förslag på några ställen som är värda att titta närmare på!

Vadstena Klosterhotel 

Vadstena Klosterhotel erbjuder weekendpaket, konferenser, bröllops- och festarrangemang i en unik medeltida miljö. En upplevelse utöver det vanliga!

Skogshem & Wijk Meetings|Events 

Hösterbjudande: Boka din konferens under oktober och få huvudlokalen för endast 1 kr!

Läs mer »

Varbergs Kusthotell 

Låt miljön ta mötet till nya nivåer! När våren närmar sig har vi flera energigivande aktiviteter att erbjuda - 52 steg från havet!

Läs mer »

Hestraviken 

Power möte med måltider som i första hand ger energi och välbefinnande kombinerat med motionspass i den natursköna omgivningen vid Isaberg i Småland

Läs mer »

Tallink Silja Line 

En stjärnspäckad GalaJul 2018 på Silja Galaxy! Underhållning i toppklass och svenska stjärnartister på scen 22/11 - 15/12. God Galajul!

Läs mer »

Pensionat Styrsö Skäret 

Konferera hos oss för minnesvärda skärgårdsupplevelser!

Läs mer »

Aktuellt

KALENDER

19 okt i Stockholm:
Travelworld »

19 okt 2018 i Gbg:
Meeting X-press »

22 okt i Sthlm:
Möteskulturdagen »

9 nov i Sthlm:
Större Möten & Event »

31 jan 2019 i Helsingborg:
Meeting X-press »

Till Informus Facebook