Branschnytt

2017-12-28 09:17 :: Djurönäset konferenshotell

Årets Värmdöföretag 2017

Under Värmdö Företagargala tog Djurönäset hem det mest prestigefyllda priset av dem alla, årets Värmdöföretag 2017. "En av framgångsfaktorerna är vår vilja att hela tiden satsa framåt och våga tänka nytt samt vår duktiga personal" säger Mats Alderbrant, försäljnings och marknadschef.

Läs mer »

2017-10-30 10:56 :: Rånäs Slott

Ny restaurangchef på Rånäs Slott!

Vi välkomnar vår nya restaurangchef Jenny Roshage-Theander till Rånäs Slott

Läs mer »

2017-10-09 06:00 :: Rånäs Slott

MarieLouise Falk - ny ansvarig för Rånäs Slotts SPA-källa

Från 1 september tog MarieLouise Falk över driften av Rånäs Slotts SPA-källa.

Läs mer »

2017-06-19 11:54 :: Djurönäset konferenshotell

Skärgårdsfestivalen - sommarens stora folkfest!

Den 8 juli är det dags för sommarens stora folkfest i skärgården, Djurönäset laddar för årets upplaga av Skärgårdsfestivalen. På scen kommer vi få se Bröderna Rongedal, Arja Saijonmaa, Lasse Lindbom akustiska, Tommy Ekman och Micke Syd, Babsan, Mojje samt idolerna Rebecka Karlsson & Charlie Grönvall. Hoffman Cirkus håller i trådarna och står för mycket av musiken. Skärgårdsradion sänder live!

Läs mer »

2017-05-19 12:21 :: Djurönäset konferenshotell

Sjöboden presenterar sommarens artister 2017

En skön, härlig, häftig kavalkad av fantastiska svenska artister uppträder i Sjöboden även denna sommar. Alla tis- & torsdagar bjuder Sjöboden på liveartister på bryggan. Du möter och kommer nära våra fina sångare och musiker när de bjuder på sig själva och sin musik. Kom och njut av Patrik Isaksson, Jan Johansen, Bröderna Rongedal, Micke Rickfors & många fler.

Läs mer »

2017-04-07 11:46 :: Djurönäset konferenshotell

Fira påsklovet i skön skärgårdsmiljö

Vilket härligt påsklov det blir i år! Hela familjen kan umgås i avspänd miljö med massor av lek i stor pool och skön natur. Djurönäset har tagit fram ett familjepris där det ingår middag, bastulandskap med pool, lekrum med påskpyssel, hoppborg, selfietävling och filmvisningar. Utanför dörren finns stora ytor skärgårdsnatur att hoppa, springa och busa i och gå påsktipspromenad.

Läs mer »

2017-02-26 08:37 :: Djurönäset konferenshotell

"Årets digitala transformation", priset går till Djurönäset

Djurönäset fick ta emot pris för Årets digitala transformation på Möten & Events-mässan. Nomineringar har skett via Möten & Events utställare och besökare och har instiftats av Möten & Events. ?Pia af Rolén tog tillsammans med Mats Alderbrant emot priset på Kistamässans Kunskapsscen.

Läs mer »

2017-01-11 14:20 :: WG Hotelldrift AB

Team Färna vinnare i ”Bollinger La Grande Année – en oväntad matkombination”

Efter en rafflande final i ”Bollinger La Grande Année – en oväntad matkombination” stod det klart att Team Färna kammade hem vinsten med sitt bidrag "Bergslagsskog". Team Färna bestod av sommelier och köksmästare Inga-Lena Eriksson samt souschef Emma Eijre som tillsammans tagit fram denna matkombination att avnjuta tillsammans med Bollinger La Grande Année 2005.

Läs mer »

2016-09-28 09:23 :: Djurönäset konferenshotell

Snart dags att fira nyår, på Djurönäset, med storband, 4-rätters och fyrverkeri

Det blev stor succé när Djurönäset för första gången arrangerade nyårsgala 2015. Inför avslutet på 2016 hälsas nu alla välkomna till en fantastisk fest för att fira in även nästa år, 2017. I restaurangen erbjuds en festlig 4-rätters nyårssupé, det blir dans till storbandet Stockholm Pocket Big band, ett riktigt festfyrverkeri och nattklubb efter tolvslaget.

Läs mer »

2016-09-22 07:09 :: Djurönäset konferenshotell

Årets nya julshow på Djurönäset

Årets Julshow – Allt man vill ha på julen, och lite till. I år blandas vackra julklassiker och ösiga hits med två fantastiska röster i en stämningsfull och fartfylld show. Evelina Olsén och Erik Linder fångar alla med sin charm, humor och värme, på scen tillsammans med mästerpianisten Fredrik Wide.

Läs mer »

2016-08-18 08:11 :: Sodexo Meetings & Events

Nynäs Havsbad prisat i 2016:års Spa Award

Nynäs Havsbad är en av de mest uppskattade spaanläggningarna i Stockholms regionen. Här finns en unik plats vid havet för avkoppling, möten, fest och weekend. Många bevis på Nynäs Havsbads kvalitet har man fått genom åren. Det senaste i raden är 2016:års Spa Awards.

Läs mer »

2016-06-15 10:51 :: Stora Brännbo

Upprop för fler kockar

Måndagen 13 juni samlades aktörer inom konferensbranschen på Sigtunahöjden Hotell & Konferens för att tillsammans försöka hitta sätt att få fler kockar till Sveriges nya basnäring. Initiativet togs av Kalle Eriksson, F&B på Sigtunahöjden, och Lotta Boman, VD på Sigtunahöjden, som i samband med konferenskocktävlingen Copper Skillet bjöd in folk från konferensbranschen för att diskutera frågan.

Läs mer »

2016-06-14 07:49 :: Stora Brännbo

Vinnarna i svenska Copper skillet är korade

?Måndagen 13 juni avgjordes svenska "Copper skillet", den internationella kocktävlingen för kockar inom mötesindustrin och som är medlemmar i IACC. Vinnande kock i seniorklassen blev kocken Emil Bäcklin på Sigtunahöjden och i juniorklassen (26 år och yngre) Jesper Hellblom från ?Gällöfsta.

Läs mer »

2016-06-13 14:11 :: Stora Brännbo

Ikväll avgörs kocktävlingen Copper Skillet på Sigtunahöjden

?Ikväll är det dags igen för kocktävlingen Copper skillet på Sigtunahöjden Hotell & Konferens; mötesanläggningarnas motsvarighet till tävlingen Årets kock. Redan nu ska den kock som representerar Europa i världsfinalen av Copper skillet utses i den första kvalomgången i Sverige. Vinnaren av Copper skillet Europe går sedan vidare till finalen i USA under våren 2017.

Läs mer »

2016-06-09 08:35 :: Sodexo Meetings & Events

Världsnyhet – den första hudvårdsbehandlingen med levande stamceller finns nu på Nynäs Havsbad

Maria Åkerberg har lanserat en världsnyhet, den första hudvårdsbehandlingen med levande stamceller, från växtriket, Pure Cell Treatment.

Läs mer »

2016-06-09 06:44 :: Rånäs Slott

Sommarens konstutställning "Gränsfall" - på Rånäs Slott

I sommar välkomnar Rånäs Slott för tredje året i rad konstutställningen i Stenkvarn och slottspark. Temat för i år - Gränsfall, är vi ute eller inne?

Läs mer »

2016-06-07 09:58 :: Djurönäset konferenshotell

Stora folkfesten på Djurönäset varje sommar - Skärgårdsfestivalen!

Den 9 juli är det dags för sommarens stora folkfest i skärgården, Djurönäset laddar för årets upplaga av Skärgårdsfestivalen. På scen denna fullproppade lördag kommer vi få se Janne Schaffer, Magnus Bäcklund, Thorleif, Andreas Johnson och många fler. Hoffmans Cirkus står för mycket av musiken och framför många egna välkända covers. Presentatör och konferencier med livesändning är Skärgårdsradion!

Läs mer »

2016-05-31 06:00 :: Stora Brännbo

?Kocktävling med viktig agenda

Den svenska uttagningen till Copper Skillet, IACC:s internationella kocktävling, närmar sig med stormsteg. På Sigtunahöjden 13 juni kl. 19.00 kommer kockar från svenska konferensanläggningar att tävla om en semifinalplats i Holländska Kapellerput. I juryn sitter bl.a. stjärnkrögaren Pontus Frithiof.

Läs mer »

2016-05-27 07:34 :: WG Hotelldrift AB

FÄRNA HERRGÅRD & SPA BELÖNAS MED 2016 ÅRS TRIPADVISOR CERTIFICATE OF EXCELLENCE

Färna Herrgård & Spa meddelade i dag att företaget har mottagit utmärkelsen TripAdvisor® Certificate of Excellence. Utmärkelsen delas ut för sjätte året i rad och hyllar företag inom turismbranschen som fått fina omdömen från resenärer på TripAdvisor under det senaste året.

Läs mer »

2016-05-25 08:26 :: Djurönäset konferenshotell

Sjöboden presenterar sommarens artister

Den sköna, härliga, häftiga kavalkaden av fantastiska svenska artister som uppträder i Sjöboden fortsätter även denna sommar. Alla tisdagar och torsdagar hela sommaren bjuder Sjöboden på liveartister på bryggan. Du möter och kommer nära våra fina sångare och musiker när de bjuder på sig själva och sin musik. Kom och njut av Patrik Isaksson, Jan Johansen, Lasse Lindbom, Micke Rickfors & många fler.

Läs mer »

MyNewsdesk

Nyhetstjänsten är ett samarbete mellan Informus och MyNewsdesk.

MyNewsdesk är en tjänst för att på ett effektivt och modernt sätt nå intresserade journalister, redaktioner och opinionsbildare med pressmeddelanden.

Heta tips

Här får du förslag på några ställen som är värda att titta närmare på!

Münchenbryggeriet Event + Konferens 

Stockholm innerstads största anläggning på 9000 kvm och 18 rum med utsikt över Riddarfjärden.

Aula Magna, Stockholms universitet 

I Aula Magna kan du anordna allt från de riktigt stora arrangemangen till de små seminarierna.

Aspenäs Herrgård 

Att ta med mötet ut kan vara ditt bästa drag som mötesbokare! Vi har lugna, utmanande, kreativa och skrattfyllda aktiviteter att välja mellan.

Läs mer »

Vadstena Klosterhotel 

Boka nu och vi bjuder på lokalen! Vadstena Klosterhotel och spa erbjuder möten i en unik medeltida miljö. En upplevelse utöver det vanliga!

Läs mer »

Citykonferensen Ingenjörshuset 

Konferera i rymden! En konferens i Polhemssalen är nästan ett måste för er som vill överraska & inrama er sammankomst med en extraordinär upplevelse!

Läs mer »

Essinge Konferenscenter 

Boka din egna oas! Mitt i Stockholm ligger vår ö med underbar utsikt och natur. Allt för en avkopplande konferens med kaffet på bryggan.

Läs mer »

Sure Hotel Collection by Best Western Hotel Svea 

Ligger fantastiskt vackert vid havet i Simrishamn i en miljö som är både rogivande och inspirerande.

Läs mer »

Söderköpings Brunn 

Mysiga Weekendpaket, traditionella firanden och möjligheter till konferens i vacker och lantlig miljö. Här kan ni flanera längs Storån och Göta Kanal!

Läs mer »

Filmhuset 

K-märkt konferens i kultbyggnad signerad Peter Celsing. Biografsalonger, restaurang och mötesrum i filmisk miljö. 15 minuter från Stockholm C.

Läs mer »

Aktuellt