Åsa Gustafsson.
God mat och dryck är en av inspirationskällorna på Hotell Kristina. I Restaurangen njuter våra gäster av fantastisk utsikt, mysig miljö och den omtalat goda maten. Våra duktiga kockar använder sig av de finaste råvarorna, vi handlar i hög grad KRAV-märkt och av lokala ekologiska gårdar. Vår egen konditor serverar allt från Sveriges godaste bullar till vackra bakverk - alltid i sällskap med nyttiga alternativ.
Lunchbuffén består av soppa med tillbehör, en stor sallads- och tapasbuffé, mellanrätt, varmrätt samt hembakt bröd, måltidsdryck, kaffe och hembakade godsaker på maten.
Marlene Lindholm.
Bra råvaror, skickliga kockar och gott om fantasi har alltid varit ett kännetecken för Nynäsgården. Vår stora matsal tar drygt hundra gäster. Vi serverar även middag i mindre matsalar och utnyttjar vår mysiga veranda när vädret tillåter.
Arja Kants.
Lugn, du har inte försovit dig. Du är bara mer utvilad, redo för en ny dag... i tid, med ett leeende. Det är Körunda. Vår lunchbuffé har blivit utsedd till Nynäshamns bästa - och vår fyra rätters supé är ännu bättre.....
Pia Hinterschuster, Katja Själander, Maria Sundberg, Madeléne Granath, Lisa Arosenius, Sandra Hassellöf, Stefan Trygg.
På Essinge Konferenscenter finns förutom lunch- och konferensrestaurang också en omfattande festvåningsverksamhet. Här finns de bästa möjligheterna för både fest och vardagsarrangemang. Essinge festvåning har moderna matsalar där vi arbetar med inredning och materialval som passar 2000-talet. Den fantastiska utsikten från matsalarna mot Essingefjärden är en upplevelse året om. Vår brygga ger möjlighet att anlända/avresa med båt.
Eva Donner.
Bra råvaror, skickliga kockar och gott om fantasi har alltid varit ett kännetecken för Nynäsgården. Vår stora matsal tar drygt hundra gäster. Vi serverar även middag i mindre matsalar och utnyttjar vår mysiga veranda när vädret tillåter.
Anette Danner Nylund.
Med närhet till Stockholm, är möjligheterna många när det gäller annorlunda upplevelsefyllda möten. Bortum stress, ligger en oas av inspiration, kreativitet, lugn och njutning. En historisk mötesplats för moderna människor. Inspiration och kreativitet är nyckelord för en lyckad konferens, du nickar och vi säger - Körunda. Allt i samma byggnad, 5 moderna konferenslokaler. Smidigt. Effektivt.
Anette Levin
Ett stilrent designhotell - En perfekt utgångspunkt för alla gäster som vill uppleva och utforska Öresundsregionen. Vår restaurang heter RBG, Restaurant Bar & Grill, och frestar gäster med en bred meny som bla erbjuder saftiga steaks, gourmethamburgare, lättare rätter, soppor, sallader och specialiteter från grillen.
Janine Green-Holmen, Elizabeth Peetso, Leena Eriksson, Maria Viklund, Pia Marin.
Här erbjuder vi en mängd olika menyer och matsedlar, allt för att passa just ert tillfälle. Allt från affärslunch till våra populära bruncher och festmiddagar. Restaurangen är en ljus, luftig lokal med gott om plats till nästa bord. Utanför glittrar Brunnsviken vackert.
Kajsa Jägvald, Per Ericson, Cherie Halvarsson, Anna-Lena Lehto, Annica Roos, Sandra Stevens-Stjernvall, Sari Wrange.
En ljuvlig väldoft sprider sig. Skratt och glas klirrar i skål. Du är bjuden till festen. Smakerna är både magnifika och "magistätiska". På Rånäs Slott tillagar vårt kök maten med bredd och inslag från både det klassiska svenska köket såväl som de större internationella köken. Resultatet? Ny energi och ny inspiration i en miljö som är få förunnade. Råvarorna handplockas i första hand från lokala producenter såsom; Väddö Gårdsmejeri, Löfsta Gårdsmejeri, Musko Rökeri, Roslagskött, Malita marmelad och Fogdö lax.
Eva Kågström, Anna Nilsson Bålman, Pia Leckström, Ulla Johansson, Anna Alfredsson, Sofie Holm, Gunilla Johansson.
I pittoreska Mariefred, endast 45 minuter från Stockholm, ligger Gripsholms Värdshus med hänförande utsikt över Gripsholms Slott och Mälaren. I vår matsal sitter ni på första parkett med utsikt över Gripsholms slott. Här serverar vi från vår À la carte-meny. Råvarorna kommer ofta från gårdar i Sörmland och de flesta kryddor hämtar vi runt knuten. Under sommarhalvåret kan ni njuta av utsikten på vår uteservering.
Ingvil Boström-Tromsdal, Annika Gustafsson, Patrik Asp, Tina Engelin, Charlotta Ragvald, Marie Lundgren, Maria Sahl, Moona Nordfors.
Vi kallar köket för "Rustik Elegans" och vi satsar på att skapa ett levande och naturligt kök där basen är djupt rotad i det svenska och nordiska köket. Vi har låtit oss inspireras av vår omgivning. Av bönderna som levererar våra råvaror, av vår egen trädgård och av skogen och naturen omkring oss.
Malin Drakfalk, Frida Enkvist, Mahshid Sajjadi, Birgitta Strömbäck, Anna Ekberg, Per-Erik Johansson, Anne Sahlgren, Susann Bengtsson-Berggren.
Med närhet till Stockholm, är möjligheterna många när det gäller annorlunda upplevelsefyllda möten. Bortum stress, ligger en oas av inspiration, kreativitet, lugn och njutning. En historisk mötesplats för moderna människor. Inspiration och kreativitet är nyckelord för en lyckad konferens, du nickar och vi säger - Körunda. Allt i samma byggnad, 5 moderna konferenslokaler. Smidigt. Effektivt.
Kristina Jansson
Sundbyholms slott med både gamla och nya byggnader ligger i en fantastisk omgivning. Här finns en vacker slottspark för härliga utomhusaktiviteter, Mälarens längsta sandstrand, en prisbelönad marina och Europas nordligaste bokskog.
Att hålla fest på ett tema är receptet på ett lyckat arrangemang. Alla tycker vi om att leka - åtminstone lite lagom - och stämningen går snart i höjden.
Sundby Gård |
Sundby Gårds Värdshus, Huddinge Erbjuder heldagskuvert för 595kr. Mat och anläggning med kvalitet.