500
500
500
500
Winterviken - En oas endast minuter från city
Här i vackra Vinterviken finner Du Alfred Nobels stora fabrik i tegel, byggd 1891, som drivs av Markus och Erika Aujalay. Så nära Stockholms centrum, men med ett lugn som vore man ute på landet.
I denna fantastiska byggnad finns varken kristallkronor eller sammetsstolar, vårt tak pryds istället av takbjälkar, innerväggar som ytterväggar av tegel och golven av träplank.
Dagtid flödar ljuset in genom de enorma välvda fönstren och kvällstid belyser vi väggarna för att skapa den speciella känslan som Ni önskar för just Ert evenemang.
Wintervikens lokaler är råa och vackra. Denna miljö tillsammans med god mat och härligt sällskap ger Dina gäster en upplevelse de sent skall glömma!
Så nära Stockholms centrum men med ett lugn som vore man ute på landet. Detta kan vi erbjuda på Winterviken. Här finns alla möjligheter att finna kreativitet och arbetsro. Kom till oss och låt nya affärsidéer födas eller för att dryfta viktiga frågor och ämnen.
Vi har möjlighet att ta emot både små och stora sällskap för konferens och möten. Vid konferens i Stora Salen kan man vara upp till 500 personer vid biosittning och 300 i öppen sittning vid runda bord.
I vår Etagevåning kan man vara upp till 80 personer i biosittning och 50 i öppen sittning vid runda bord
Winterviken drivs av Markus och Erika Aujalay.
Markus Aujalay är känd som en av Sveriges mest välrenommerade kockar. Han har arbetat på stjärnkrogar både utomlands och i Sverige, här i Stockholm har han bland annat varit på Operakällaren, Leijontornet och Fredsgatan 12. Han har ofta synts på TV4 där han bland annat är en uppskattad ”middagstipsare” såväl ensam som tillsammans med barnen, både i hemmet och på resande fot. Han är också en av de tre omutliga jurymedlemmarna i TV4s matlagningstävling för amatörkockar – ”Sveriges mästerkock”. Markus har också lyckats ta hem de flesta titlar som finns att vinna inom matlagning i Sverige – ”Årets gröna kock”, ”Årets viltkock”, ”Årets kock” och 2007 var han Sveriges representant i matlagnings-VM – Bocuse d Ór – där han slutade på en femteplats. Markus har lagat Nobelmiddagen och är en populär inspiratör både för hemmakocken och ute i restaurangköken genom sina kokböcker, föreläsningar och gästspel runtom i landet.
Erika Aujalay, vår VD, är informatör och skribent i botten med erfarenhet från IT-branschen. Hon har skrivit kokböcker tillsammans med maken Markus och hon har en bakgrund inom restaurangvärlden då hon som egen företagare arbetat som konsult åt bland andra Grupp F12, Svensk mjölk och Föreningen Årets Kock.
Stora Salen är vår största lokal och festvåning på 500 kvm och med ca 10 meter i takhöjd upp i nock. Med sina trägolv, tegelväggar och höga, välvda fönster längst väggarna är Stora salen en plats som sällan lämnar någon oberörd. Här kan vi ta emot 500 sittande gäster, men salen lämpar sig lika bra för sällskap på hundra personer och uppåt. Vi dukar med runda bord och akustiken i lokalen passar utmärkt för både föredrag och musikunderhållning. Här ordnar vi allt från romantiska bröllop, tjusiga banketter till intressanta aktiestämmor.
”Måste ses” brukar det ju stå i annonserna när man pratar om någonting riktigt speciellt…
Etaget är egentligen fyra mindre lokaler uppdelade på två våningar. Från de övre rummen ser man ned till de undre, därav namnet. De stora, runda fönstren erbjuder ett fantastiskt ljus och lokalerna lämpar sig lika bra för konferenser, möten och föredrag som för middagar med underhållning och dans. Mindre sällskap väljer företrädelsevis att sitta på det övre etaget, längst in i lokalen och större sällskap kan med fördel sprida ut sig i de olika rummen. I hela Etaget tar vi emot upp till 150 gäster sittande.
Inled din vistelse hos oss på bästa sätt med en vacker båtfärd ifrån Stadshuskajen.
25 minuter senare går ni i land vid vår brygga i vackra Vinterviken!
Noors Slott |
Kom och njut hos oss, endast 15 min från Arlanda, Varmt Välkomna!