Antal träffar: 1

Tallink Silja Line

Stockholms län - Stockholm

Allmänt

 

Konferens

1000

Boende

3000

Restaurang

500

Fest

Julbord

Aktivitet

Karta

 

Hemsida

 

Allmänt

Ett skepp kommer lastat med nytta och nöje.

Ombord på våra fartyg finns plats för fantastiska events, möten och nöje. För stora och små grupper. Föreställ dig själv på vår klubbscen, med alla spotlights riktade mot dig och hundratals förväntansfulla gäster som ser framemot ditt anförande. Bäddat för succé och total närvaro.

För en annan viktig fördel med att mötas ombord är att ingen kan smita iväg hem eller till ett annat möte. Scenen är din helt enkelt.


Utbud

Ansluten till

Läge

Om oss

Konferens

Ombord på våra fartyg finns plats för fantastiska events, möten och nöje för stora och små grupper.

Föreställ dig själv på vår klubbscen, med alla spotlights riktade mot dig och hundratals förväntansfulla gäster som ser framemot ditt anförande. Bäddat för succé och total närvaro. För en annan viktig fördel med att mötas ombord är att ingen kan smita iväg hem eller till ett annat möte. Scenen är din helt enkelt.

Här finns den senaste tekniken och allt som krävs för en lyckad tillställning.

Vi har ett stort sortiment på vår konferensservering, t.ex. vår kaffe-buffet med kex, frukt och tre sorters salta och söta små bitar passar bra till er paus i konferensen.


Kapacitet

Boende

SPAKRYSSNINGAR - En lyxigare semester
Tallinn och Riga blir allt mer populära resmål på grund av de prisvärda hotellen, för närheten – och inte minst för utbudet av spa. Helsingfors och Åbo har även de sina guldkorn för de som längtar efter en spahelg. Fräscha upp trötta fötter med skön pedikyr – njut av en klassisk massage, ansiktsbehandling, manikyr eller avslappning. Följ med oss på en kryssning eller boka ett hotellpaket, unna dig en skön spa-behandling och kom hem som en ny människa! På samtliga destinationer finns utmärkta möjligheter att besöka ett spa över dagen eller att bo kvar på hotell med ett spapaket. Här finns något för alla.

Seniorresor
Med livserfarenhet kommer också högre ställda krav på upplevelser, komfort och service. Vi ser till att ta hand om våra seniorer extra väl. Upp till 30% rabatt på utvalda avgångar söndag-onsdag. På Silja Lines fartyg finns alltid svensktalande personal och på Tallinks tre av fyra fartyg finns seniorvärdar som tar extra väl hand om våra gäster. Deras uppgift är att svara på alla tänkbara frågor och se till att göra er resa så bra och minnesvärd som den absolut kan bli.

Höstlovskryssning för hela familjen
Boka en höstlovskryssning för hela familjen. En dagskryssning med magiska trollkarlar, ett dygn med Galaxy och underhållning eller en lite längre tur till Helsingfors, Tallinn eller Riga. Det finns gott om tid för lek och bus. Skön avkoppling och god mat. Alla tillsammans. Under höstlovet 2017 har vi speciella kryssningsprogram för barn ombord samt några härliga uppträdanden från några av barnens favoriter ombord på Galaxy och Baltic Princess!

Visst är det skönt att resa bort en stund tillsammans med hela familjen? Minisemestra med Tallink och Silja Line till Helsingfors, Tallinn, Riga, Åbo eller Åland – vi har de rätta familjepaketen. Familjehytter, hytter med mumintema, mat för alla smaker och busiga aktiviteter, både ombord och iland.

För shoppingsugna finns butiker för både vuxna och barn och underhållning i alla dess former. Boka en kryssning eller stanna kvar en natt på hotell. Välj bland olika familjepaket och få ut så mycket som möjligt av resan. På samtliga fartyg finns familjehytter för 4-8 personer där alla får plats tillsammans. Beställ potta, barnsäng och sängkant enkelt online och njut av härlig utsikt över havet.

Ombord på Silja Lines fartyg till Helsingfors hittar du även våra Muminhytter, familjehytter med Mumintema! Inredningen är som tagen ur en saga. Här finns plats för totalt 6 personer, varav minst ett barn.


Kapacitet

Vi erbjuder

Restaurang

Här kan du njuta av en god à la carte middag med gott sällskap i en trevlig och avslappnad atmosfär. Frossa i havets läckerheter och njut av havsutsikten. Köksmästaren planerar menyn efter säsong och fångst. Njut av moderna smaker och färska råvaror. 

När hungern kommer utan förvarning är caféet ett bra alternativ. Här kan du antingen ta en god kopp kaffe, något litet att tugga på eller välja en mer tilltagen portion, snabbt och enkelt i en trivsam atmosfär. 

En av de stora nyheterna på Silja Symphony är helt nya Sushi & Co – Östersjöns första sushirestaurang. Sushi & Co.


Kapacitet

Vi erbjuder

Fest/Event

Vi väntar på fler uppgifter från Tallink Silja Line.

Julbord

Vi väntar på fler uppgifter från Tallink Silja Line.

Vi erbjuder

Aktiviteter

Svenska eller internationella showartister - varje kväll

Shower med något för alla smaker.
Varje kväll uppträder svenska eller internationella showgrupper ombord på våra fartyg. Du får se allt från fräcka koreografier med attityd till klassiska teman och shownummer som hyllar våra mest populära artister genom tiderna.

Champagneprovning
Provsmaka ett tvärsnitt av olika champagnesorter, bekanta dig med bakgrundshistorien och tillverkningen av världens mest uppskattade dryck. I provsmakningen ingår en liten anklever-, rom- och hummertoast.

Deltagarantal: 10-25 personer
Tillställningens längd: ca 1 h
Pris: 325 SEK per person
(minimidebitering 2276 SEK)

Vinprovning
Vi studerar tekniken för vinprovning och bekantar oss med de utvalda vinerna. Provning av rött- eller vitt vin. Tillställningen leds av en sommelier i förbokade lokaler. Paketet inkluderar de viner som provsmakas.

Deltagarantal 10-25 personer
Tillställningens längd: 1 - 1 h 15 min
Pris: 232 SEK per person (30€)
(minimidebitering 2300 SEK)

OST- OCH VINPROVNING
Då fransmännen poetiskt säger 'Osten får vinet att sjunga' menar de, att osten har vissa egenskaper som lyfter fram vinets smak. Å andra sidan vet man också att vinet förstärker ostens smak. När dessa två kombineras utgör de som bäst ett fantastiskt smakpar. Paketet innehåller ost och vin som provsmakas.

Deltagarantal: 10-25 personer
Föreläsningen tar ca 1 - 1 h 30 min
Pris: 232 SEK per person
(minimidebitering 2300 SEK)

Drinkskola
Lär dig de senaste trenderna, allt om drinkklassiker och nya sätt att blanda drinkar. Smaka på olika kombinationer och gör din favoritdrink, Lär dig hur du blandar imponerande cocktails och bli proffset i hemmabaren.

Deltagarantal: 10-25 personer
Tillställningens tid är ca 1 timme
Pris: 240 SEK per person
(minimidebitering 2300 SEK)


Vi erbjuder

Sparade träffar: 0

Mina listor:

Sparade i listan:

Inga sparade, klicka på 'Spara' för att lägga till en träff i listan.

Gör en förfrågan:

Skicka snabbt och enkelt en förfrågan till alla träffar du sparat.

Namn
Företag
Telefon
E-post
Meddelande

Visa fler uppgifter

Avser
Jag vill
Ankomst
Avresa
Antal pers
Antal enkelrum
Antal dubbelrum
Antal konferensrum
Antal grupprum
Rensa »

Heta tips

Här får du förslag på några ställen som är värda att titta närmare på!

Vadstena Klosterhotel 

Vadstena Klosterhotel erbjuder weekendpaket, konferenser, bröllops- och festarrangemang i en unik medeltida miljö. En upplevelse utöver det vanliga!

Aktuellt

KALENDER

24 sep i Sthlm:
Countryside Meetings »

3 okt 2019 i Sthlm:
Travelworld »

23 okt 2019 i Uppsala:
Meeting X-press »

6 nov 2019 i Sthlm:
Större Möten & Event »

13 nov 2019 i Umeå:
Mötesplats Norrland 2019 »

19 nov 2019 i Gbg:
Meeting X-press »

Till Informus Facebook