Antal träffar: 1

Citykonferensen Ingenjörshuset

Stockholms län - Stockholm

Allmänt

 

Konferens

200

Boende

 

Restaurang

140

Fest

150

Aktivitet

130

Karta

 

Hemsida

 

Allmänt

fjrigjwwe9r4KUND:EgenText

generico cialis

cialis originale

KONFERERA I RYMDEN!

En konferens i Polhemssalen är nästan ett måste för den som vill överraska och inrama sin sammankomst med en extraordinär upplevelse.

Under gnistrande stjärnhimmel sitter ni med en astronaut svävande ovanför månens krateryta till höger och månlandningen 1969 i full färd bakom er rygg på bakre fondväggen.

Scen fondens planeter i tomma rymden gestaltar er färd genom kosmos. Det känns nästan som att sitta omsluten av ett gigantiskt rymdskepp som för er genom rymden samtidigt som ni lyssnar till föredragningen. Polhemssalen i Ingenjörshuset/Citykonferensen mitt i Stockholm har nästan transformerats till en planetarium upplevelse.

Citykonferensen var Stockholms första dagkonferensanläggning att bli Svanenmärkt. Ägare till Citykonferensen är Sveriges Ingenjörer med verksamhet i samma hus.

Sveriges Ingenjörer välkomnar utbildnings- och konferensdeltagare från alla yrkeskategorier i hela näringslivet och samhället. Vidareutbildning är livsviktigt för Sverige och Svenska företag för att hävda sig i den internationella konkurrensen.


Utbud

Ansluten till

Läge

Om oss

Övrigt

Konferens

Citykonferensen är en konferensanläggning mitt i Stockholm city med tunnelbana runt hörnet och centralstationen ett stenkast bort.

Ett av Stockholms mest centrala konferenscenters för möten och konferens med tekniken i människans tjänst. Detta är en mötesplats gjord med hjärnan i fokus som skapats med ett genomgående svenskt koncept i mat, enastående möteslokaler och ett personligt bemötande. En välkomnande atmosfär och äkta omtanke.

På Citykonferensen erbjuder vi en rad möjligheter för små och stora möten, konferenser och tillställningar. Våra lokaler och matsalar - välkomnar upp till 200 gäster för konferenser, privata fester och utbildningar. Stor vikt läggs på att skapa kundanpassade mötesformer som skräddarsys med hjälp av vår erfarna personal.

Polhemssalen rymmer upp till 240 gäster för större sammankomster och avancerade föreläsningar. Den är utrustad med fullständig teknisk utrustning som kombinerat med omedelbar service och de flertalet alternativ som Polhemssalen erbjuder gör detta till ett fulländat auditorium.

Celsiussalen är den näst största hörsalen med mycket rymd, ljus och bra akustik. Den är avdelningsbar beroende på hur mycket yta som krävs vilket ökar salens flexibilitet. Liksom i Polhemssalen finns det en tillhörande reception där du själv kan ta emot dina gäster och konferensdeltagare.

Nobelrummet för undervisning, föreläsningar och möten utanför kontoret. Professionella konferenstekniker finns att boka om hjälp med utrustning, förklaringar eller assistans skulle behövas.


Kapacitet

Vi erbjuder

Pris

Boende

Erbjuder övernattning på intillliggande hotell
Sergel Plaza Hotell och Rica City Hotell

Kapacitet

Rummens standard

Vi erbjuder

Pris

Restaurang

Restaurang Oxen är Citykonferensens egen restaurang exklusivt för våra konferensdeltagare.

Förutom god mat i stilfull engelsk miljö med mahogny och kristallkronor kan vi erbjuda en mängd olika alternativ för att anpassa middagen för dig och ditt sällskap. Ni kan till exempel boka vårt chambre separé, beställa någon av våra inspirerande bufféer från världens alla hörn och sätta in en scen för framträdanden.

Restaurangen finner du på entréplan. Lokalen rymmer 200 personer vid sittande middag och utrymmena kan varieras beroende på sällskap. Kvällstid kan du abonnera restaurang Oxen för privata sällskap eller företagsorienterade arrangemang. Restaurangen är en passande lokal för exempelvis frukostmöten, luncher, middagar, buffémingel och tastings av olika drycker. Oavsett arrangemang finns den senaste tekniken att tillgå. 

Hyllan (max 45)
Detta är vår lugna och avskilda del i restaurang Oxen. Här kan en egen grupp upp till 45 personer avnjuta en god middag eller lunch. Trivs i traditionell engelsk miljö med kristallkronor och mahogny.

Puben Oxsvansen
Ligger bredvid Oxen och har ett av landets största sortiment av maltwhiskey. Puben går att hyra för en privat pubkväll eller whiskeyprovning i samband med konferens. Det går naturligtvis även att titta in när som helst efter konferensen.

Styrelserummet (15-30 p)
Detta är en lokal med modern teknik i en personlig och ombonad miljö. Lokalen passar exempelvis för den exklusiva styrelsemiddagen eller en middag för mindre sällskap som vill boka chambre separée. Här får en grupp mellan 15 och 30 personer plats.


Kapacitet

Vi erbjuder

Fest/Event

Det finns många anledningar att fira. Och hos oss finns många möjligheter att ta festarrangemang till en hög nivå. Festlokalerna ligger mitt i Stockholm city och anpassas lätt till den perfekta anläggningen för just din fest eller företagsevent.

Intimt för det lilla sällskapet eller pampigt för ert stora jubiléum. Mingla i öppna lokaler, njut av vällagad mat i restaurangen, anordna föreläsningar och dryckesprovningar i puben eller ha en exklusiv styrelsemiddag i chambre separée.

Med den senaste tekniken, ett förstklassigt kök samt kunnig och flexibel personal kan vi garantera dig och ditt företag en lyckad tillställning.

Polhemssalen (200 personer)
Denna lokal är både en festvåningslokal och en hörsal som rymmer upp till 200 gäster för större evenemang, banketter, stämmor, events och festmiddagar. Lokalen är är 6,5 meter i takhöjd, har fantastisk akustik, rymd ljus och scen utrustad med modern teknisk utrustning för bildspel och uppträdanden som vår personal mer än gärna hjälper er att planlägga. 

Polhemssalen går även att expandera i storlek genom att öppna upp till Galleriet och intilliggande ytor för en sammanhängande lokalyta på 450 kvm. En idealisk lösning och lokal för större evenemang och personalfester med scenunderhållning, tal eller prisutdelning. Till lokalen hör även receptions lobby där ni kan ta emot egna gäster.

Restaurang Oxen 30 - 100 personer. 
I en stilfull och harmonisk miljö med mahognyinredning och kristallkronor är du välkommen att äta gott, njuta och slappna av.

Planerar du en bankett middag för upp till max 200 personer. Kanske vill du ha underhållning och en scen!
Runda bord eller långa bord spelar ingen roll. Du bestämmer. Vi hjälper dig att planera och arrangera en bankett med all teknik om du behöver. 

Med rymliga lokaler och stora mingelytor kan vi garantera en lyckad tillställning. De är flexibla och vi kan arrangera  en sammanhängande mingelyta på 450 kvm för dina gäster. Närheten till Stockholm citys många hotell gör en övernattning eller hemtransport lätt att ordna.

Välkommen att upptäcka möjligheterna hos Citykonferensen!


Kapacitet

Vi erbjuder

Aktiviteter

Vårt centrala läge i Stockholms innerstad gör att det finns en uppsjö av aktiviteter runt om. Shopping, konstgallerier, museum och mycket mer. Hör görna med oss.

Privata Pubkvällar för representation
Färsk Haggis (fårpölsa) influgen med DHL från Aberdeen Skottland. Lämpligtvis tillsammans med Maltwhiskyprovning.

Finsmakare eller bara nyfiken?
Vi anordnar din egen exklusiva dryckesprovning - som ett eget arrangemang eller som en aktivitet i samband med er middag eller konferens hos oss. Vi har knutit till oss erfarna och underhållande provningsledare specialiserade på olika drycker. Några är till och med stolta ordförande i välrenommerade dryckesföreningar eller bryggmästare.

Champagne, whisky, öl eller vin-provning
Inled middagen med dryckesprovning, samlas tillsammans och prova er fram till vilken sorts champagne, whisky, öl eller vin som faller just er i smaken. Bli inspirerade och upplysta av de kunniga och underhållande provningsledarna bakom de olika dryckerna.

Vi kan arrangera dryckesprovningar för 5 - 140 personer. För mindre sällskap finns mer avskilda rum - exempelvis har vår intima pub Oxsvansen den gedigna atmosfären för whisky- eller ölprovning.


Kapacitet

Vi erbjuder

Karta

Sparade träffar: 0

Mina listor:

Sparade i listan:

Inga sparade, klicka på 'Spara' för att lägga till en träff i listan.

Gör en förfrågan:

Skicka snabbt och enkelt en förfrågan till alla träffar du sparat.

Namn
Företag
Telefon
E-post
Meddelande

Visa fler uppgifter

Avser
Jag vill
Ankomst
Avresa
Antal pers
Antal enkelrum
Antal dubbelrum
Antal konferensrum
Antal grupprum
Rensa »

Heta tips

Här får du förslag på några ställen som är värda att titta närmare på!

Balingsholm 

Balingsholm ligger naturskönt vid Sjön Trehörningen i Huddinge, bara 16 km från Stockholm City.

Aktuellt

Till Informus Facebook