Antal träffar: 1

Bryggarsalen

Stockholms län - Stockholm

Allmänt

 

Konferens

220

Boende

 

Restaurang

250

Fest

210

Aktivitet

Karta

 

Hemsida

 

Allmänt

fluconazol pro medicin

fluconazol 7 dias website

Boka Bryggarsalen för konferens, event, bröllop eller fest! Med ett centralt läge vid Odenplan, fantastiska K-märkta lokaler och god mat ser vi till att ert arrangemang blir lyckat.

Bryggarsalens lokaler är inrättade i ett gammalt bryggeri och den stora lokalen Bryggarsalen är 200m2 har 8 meters takhöjd och med en entresol på halva med fyra meter i takhöjd. Vår stora lokal är utrustad med en professionell ljud- & ljusrigg.

Vi har eget kök och arbetar mycket med ekologiska och rättvisemärkta råvaror. Vår köksmästare beskriver sin mat som mat med genuin och rustik känsla, en kombination av lyx och hemlagat.

Vi tar upp till 220 personer för sittande middag. Vid ett mingelevent kan vi ta emot upp till 360 personer. Hyr hela Bryggarsalen för att mötas, äta och mingla i exklusivitet utan att behöva ta hänsyn till andra gäster. Vi kan även erbjuda aktiviteter som teambuilding med yoga, dans, måleri eller underhållning.

Välkommen till Bryggarsalen!


Utbud

Ansluten till

Läge

Om oss

Övrigt

Konferens

I k-märkta lokaler utöver det vanliga och modern, avancerad teknik är Bryggarsalen i vid Odenplan det självklara valet för konferensbokaren som letar efter det lilla extra. Det unika hundraåriga Brygghuset med stora vackra fönster och imponerande takhöjd ger de varsamt renoverade lokalerna ljus, rymd och atmosfär och erbjuder en stimulerande miljö med historiska vingslag för en mångfald givande möten.

Lägg därtill utsökt ekologisk mat tillagad direkt från fräscha råvaror och låt en riktigt lyckad konferens börja…

Vi tar med oss den storslagna känslan in i vår rustika matlagning som består av utsökta och helst närproducerade ekologiska råvaror som omsorgsfullt tillagas från grunden i vårt eget kök; allt ifrån matbrödet vid förmiddagens kaffepaus till plockmaten vid det avslutande minglet.

Service är Bryggarsalens ledstjärna. Varje kund är unik med unika önskemål och ska behandlas därefter. För oss är ingenting omöjligt så länge det är genomförbart och genomföranden är vi omvittnat duktiga på. 

En riktigt lyckad konferens eller möte kan ta sin början.
 
Bryggarsalen har 8 konferenslokaler från 2-220 personer. 

 


Kapacitet

Vi erbjuder

Boende

Vi väntar på fler uppgifter från Bryggarsalen.

Kapacitet

Restaurang

När det är dags att hyra festlokal för privat fest, personalfest, mingelfest, bankett eller kanske den mest upphöjda festen av alla – bröllopsfesten - står Bryggarsalen gärna till er tjänst. Vi ordnar trivsamma fester vid Odenplan för upp till 350 personer, där större sällskap exklusivt har hela anläggningen för sig själva.

När ni bokar er fest i Bryggarsalen kan ni vara helt säkra på att era gäster kommer att få avnjuta en riktigt välsmakande måltid.

Våra duktiga kockar lagar all mat från grunden på fräscha råvaror garanterat fria från tillsatser och huvudsakligen från ekologiska gårdar. Vi vill ge er en genuin smakupplevelse med god, rustik och ärlig mat gjord på före detta välmående djur och kärleksfullt odlade grönsaker

På dryckeslistan har våra sommelierer låtit öl från svenska microbryggerier samsas med noga utvalda viner från när och fjärran. Vi erbjuder naturligtvis även alkoholfria alternativ.


Kapacitet

Vi erbjuder

Fest/Event

Fest & Bröllop
När det är dags för privat fest, personalfest, bankett eller kanske den mest upphöjda festen av alla – bröllopsfesten - står Bryggarsalen gärna till er tjänst. Vi ordnar trivsamma fester mitt i stan för ca 50-350 personer, där större sällskap exklusivt har hela anläggningen för sig själva.

Vår magnifika, K-märkta bryggarsal ger den perfekta inramningen till alla festliga tillfällen och är det självklara valet för festfixaren som söker det lilla extra. Det unika hundraåriga Brygghuset med stora vackra fönster och imponerande ca 8 m i takhöjd ger de varsamt renoverade lokalerna ljus, rymd och atmosfär där historiska vingslag ingår i köpet.

Vi garanterar verkligt god och kärleksfullt tillagad mat av de bästa råvarorna, till ett konkurrenskraftigt pris. Se våra menyförslag.

Brudpar är välkomna att ha sin vigselceremoni i den vackra Bryggarsalen med efterföljande fest. Önskar ni liveunderhållning eller den bästa dj:n så har vi de rätta kontakterna.

Service och äkta känsla för varje kunds unika behov och önskemål är Bryggarsalens ledstjärna. Hos oss blir din fest genomgående kvalitet; från bemötandet och servicen till den goda maten och den sköna känslan av tillfredsställelse när den lyckade festen är över.
 


Kapacitet

Vi erbjuder

Aktiviteter

I samarbete med Studiefrämjandet kan vi erbjuda följande aktiviteter som alla är på cirka 30 min – 1 timme:
Startavgift för samtliga events är 3 800 kr, därefter tillkommer pris per person. Minimum per arrangemang är 10 personer. Samtliga priser är exklusive moms.

Vin- eller ölprovning
Vi provsmakar 4 viner eller ölsorter och får intressant kunskap under tiden. Ca 1 timme. 315 kr / person, inklusive vinerna samt lite tilltugg
Ta tillfället i akt tillsammans med dina arbetskollegor eller vänner och lär dig lite mer om viner. Vad heter druvan, vilken karaktär har den, vilket vin lämpar sig bäst till maten, detta och mycket mer får du svar på under denna timme. Vi provsmakar 2 vita- och 2 rödaviner eller ölsorter.

Popquiz
De flesta har någon relation till musik! Musik förenar. Vi delar upp er i grupper, ni väljer själva musikstil och vi avslutar med prisutdelning. Ca 1 timme. 245 kr / person
Många kan alla artistnamn och låttitlar, vissa kan mindre. Vi delar upp er i grupper och vi kör en härligt gungande musikquiz tillsammans. Ni väljer själva musikstil eller kanske föredrar ni genomgående 80-tals musik? Eller varför inte en mix? Välkommen till en rolig och fartfylld underhållning!

Kulturvandring i Vasastan
Erfarna guider visar Vasastans hemligheter. En timmes upplyftande promenad. 175 kr / person (max 15 personer per grupp)
Efter en dag med mycket stillasittande passar det utmärkt att gå ut och röra på sig. I promenadtakt vandrar vi runt kring Odenplan och tittar på arkitektur och lär oss om området. Vår erfarna guide tar er till ställen som ni kanske inte visste fanns!

Kundaliniyoga
Alla kan vara med. Inget svett bara sköna rörelser i lugn takt. 45 minuters yoga. 235 kr / person
Vad kan passa bättre efter en konferensdag än att ägna sig en stund åt yoga. Våra erfarna lärare hjälper dig att komma i balans efter en lång arbetsdag. Ni kan välja att börja dagen eller avsluta dagen med yoga.

Qi Gong
Prova på ett pass med avstressande rörelser under kunnig ledning. Inget behov av ombyte. 45 minuter 235 kr / person
Qi Gong är bra för både kropp och själ! Träningen övar upp förmågan att slappna av, koordination, balans, andning, kroppshållning och benstyrka. Det är viktiga ingredienser i ett bra liv. Passa på att efter konferensen bjuda medarbetarna på ett arbetspass, som de alla kommer ha glädje av i framtiden. Alla kan yoga!

Skrattercise
Avsluta konferensen med ett skratt! Övningarna bygger på välbeprövade och vetenskapligt underbyggda övningar som ökar optimism, livsglädjen och välbefinnandet. 45 minuter 235 kr / person
Ett skrattercise-pass utmärks självklart av att man har roligt medan man tränar! Förutom att man ökar förmågan och benägenheten att skratta så leder denna övning till att skratträning ökar. Våga prova du också!

Måla olja eller akvarell
Prova på och bli barn pånytt. En timme. 285 kr / person. Allt material ingår.
Många har en dröm om att måla! Efter en konferens finns inget så avslappnande som att låta fantasin flöda med en pensel i handen. Under professionell vägledning har du möjlighet att måla som en riktig konstnär. Detta brukar vara ett mycket populärt inslag efter en konferens. Många upptäcker en konstnärlig ådra!

Måla ditt självporträtt
Våga måla av dig själv! Resultatet kan bli mycket spännande. Uppskattat att sen låta alla gissa vem som är vem? En timme. 285 kr / person. Allt material ingår.
En både rolig och mycket uppskattad aktivitet. Inte alltid så lätt att måla av sig själv men dock så roligt!

Föreläsning om Brygghuset
Vår krögare Ulf Cronheim berättar gärna kort om Brygghusets historia under kaffet eller till en öl före middagen. Ca 30 minuter. 85 kr / person Vad passar bättre efter en dags konferens än att luta sig tillbaka och lyssna på bryggeriets historia? Här i Brygghuset bryggdes öl så sent som fram till 70-talet. Hela kvarteret Riddarsporren där vi befinner oss har en mycket intressant historia som du här får ta del av! Du lär dig om det hårda livet som t ex Flasksköljarna levde. Vi avslutar såklart med en öl!

Vi erbjuder

Karta

Sparade träffar: 0

Mina listor:

Sparade i listan:

Inga sparade, klicka på 'Spara' för att lägga till en träff i listan.

Gör en förfrågan:

Skicka snabbt och enkelt en förfrågan till alla träffar du sparat.

Namn
Företag
Telefon
E-post
Meddelande

Visa fler uppgifter

Avser
Jag vill
Ankomst
Avresa
Antal pers
Antal enkelrum
Antal dubbelrum
Antal konferensrum
Antal grupprum
Rensa »

Heta tips

Här får du förslag på några ställen som är värda att titta närmare på!

Tallink Silja Line 

Ett skepp kommer lastat med nytta och nöje! Ombord på våra fartyg finns plats för fantastiska events, möten och nöje för stora och små grupper.

Essinge Konferenscenter 

Boka en egen oas! Mitt i Stockholm ligger vår ö med underbar utsikt och natur. Allt för en avkopplande konferens med kaffet på bryggan.

Läs mer »

Citykonferensen Ingenjörshuset 

Konferera i rymden! En konferens i Polhemssalen är nästan ett måste för er som vill överraska & inrama er sammankomst med en extraordinär upplevelse!

Läs mer »

Filmhuset 

K-märkt konferens i kultbyggnad signerad Peter Celsing. Biografsalonger, restaurang och mötesrum i filmisk miljö. 15 minuter från Stockholm C.

Läs mer »

Sure Hotel Collection by Best Western Hotel Svea 

Ligger fantastiskt vackert vid havet i Simrishamn i en miljö som är både rogivande och inspirerande.

Läs mer »

Aktuellt

KALENDER

8 mar 2019 i Stockholm:
Citymeetings »

22 mar 2019 i Stockholm:
Sjö & Skärgård »

4 apr 2019 i Göteborg:
Mötesplats Västkusten »

25 apr 2019 i Malmö:
Let’s Meet in Skåne »

13 jun 2019 i Stockholm:
Möten och mingel »

Till Informus Facebook