Antal träffar: 1

Münchenbryggeriet Event + Konferens

Stockholms län - Stockholm

Allmänt

 

Konferens

900

Boende

1000

Restaurang

1000

Fest

1000

Aktivitet

3500

Karta

 

Hemsida

 

Allmänt

Münchenbryggeriet konferens-, utställnings-, festvåningscenter är Stockholm innerstads största anläggning på 9000 kvm och 18 rum.

Vi erbjuder förstklassigt restaurangkök med fullständiga rättigheter. Balkong och utomhusterass med panoramavy över Riddarfjärden och Stadshuset!

Moderna lokaler i ett gammalt, pietetsfullt upprustat bryggeri.
Toppmodern utrustning, god ventilation och ett berömt kök med erfaren personal garanterar en lyckad konferens eller festevenemang.


Utbud

Ansluten till

Läge

Om oss

Övrigt

Konferens

Münchenbryggeriet har 30 års erfarenhet av olika typer av arrangemang.

Vi på Münchenbryggeriet Event+Konferens har under årens lopp byggt upp ett professionellt och ansvarsfullt team som förstår att

DET ÄR DETALJERNA SOM GÖR ETT LYCKAT ARRANGEMANG!

För oss har drömmen blivit sann! Ett mäss- & konferenscenter i hjärtat av Stockholm. Vi hjälper dig att göra din fest eller konferens till något alldeles speciellt.


Kapacitet

Vi erbjuder

Kontakta

Boende

Vi har flera alternativ att välja mellan om ni behöver stanna över natten. Hör gärna med oss så hjälper vi till.


Kapacitet

Restaurang

Förtäring under konferensen. Croissanter, wraps eller hjortwallenbergare smakar bra på konferensen.

Här på Münchenbryggeriet har vi två nyrenoverade fullt utrustade restaurangkök där vi lagar all mat från grunden. Med förstklassiga råvaror och mycket omtanke gör vi luncher, 3-rättersmiddagar, bufféer, canapéer, smörgåsar och mycket mer.

Att tillaga en 3-rättersmiddag för 950 personer eller 50 personer är ingen skillnad för oss, vi gör det med lika mycket omsorg och samma höga kvalitet.


Kapacitet

Vi erbjuder

Kontakta

Fest/Event

Välkommen till de underbara kulturmärkta lokalerna mitt i stan!

Vi erbjuder allt från kaffebufféer till 7-rättersmiddagar. Vi ordnar allt från läckra fruktbufféer, smörgåsbord och 3-rättersmiddagar till mingel, vickning och mycket mer.

- Två stora förstklassiga restaurangkök med fullständiga rättigheter.
- Nobelfest-erfaren personal som hovmästare/kök/servis.
- Balkong och utomhusterrass med panoramavy över Riddarfjärden och Stadshuset.

Du är i säkra händer när du lämnar ansvaret till oss att ordna med konferenser - fester - utställningar - mässor - bolagsstämmor - kick offs - modevisningar - musikonserter mm. Under årens lopp har vi byggt upp ett professionellt och skickligt team med lång erfarenhet av fest och konferens. 35 års erfarenhet av arrangemang för ledande världsföretag, organisationer och institutioner talar för att även ditt event kommer att bli lyckat!

Helhetsarrangemang!
Förutom Stockholms finaste lokaler med utsökta måltider och viner ordnar vi det mesta för ditt arrangemang. Vi kan ordna med all underhållning: artister, musiker, band. Även dekor, belysning, värdinnor och säkerhetsvakter - allt tilll konkurrenskraftiga priser.


Kapacitet

Vi erbjuder

Kontakta

Aktiviteter

I München-Bryggeriets historiska lokaler med anor och minnen från 1800-talet kan ni varva konferensen med nöje och samtidigt bygga upp en starkare sammanhållning.

Välj bland de många aktiviteter som vi anordnar i samband med konferens eller fest. Före, under eller efter. Vi ser till att aktiviteten passar just ert sällskap!

För att få mer info om de många aktiviteterna vi erbjuder gå in på www.m-b.se eller kontakta oss på tel: 08-658 20 00


Kapacitet

Vi erbjuder

Kontakta

Karta

Tel: 08-658 20 00

Sparade träffar: 0

Mina listor:

Sparade i listan:

Inga sparade, klicka på 'Spara' för att lägga till en träff i listan.

Gör en förfrågan:

Skicka snabbt och enkelt en förfrågan till alla träffar du sparat.

Namn
Företag
Telefon
E-post
Meddelande

Visa fler uppgifter

Avser
Jag vill
Ankomst
Avresa
Antal pers
Antal enkelrum
Antal dubbelrum
Antal konferensrum
Antal grupprum
Rensa »

Heta tips

Här får du förslag på några ställen som är värda att titta närmare på!

Pensionat Styrsö Skäret 

Ta kort båttur till Göteborgs skärgård för konferens och njut av promenader på klippstränder. Värm er framför brasan med kaffe, te & hembakat.

Cedergrenska Tornet 

Våra konferensmöjligheter kan erbjuda kompletta företagspaket för både små och stora sällskap.

Sundby Gård 

Vid bokning av konferens gällande tom september som görs under maj månad ger vi 10% rabatt. Bokning via mejl, Skriv ”Heta tips” för att få rabatten.

Läs mer »

Äventyrens Ö 

ENERGIBOOST! När naturen är som allra vackrast erbjuder vi ett av våra bästa paket! Bo i Sommarhemmet, njut i hängmattorna, ha kul i en paus. Välkomna

Läs mer »

Björkhaga Hotell & Konferens 

Här hittar ni fina vandring och cykelleder, välkomponerade middagar med närproducerade råvaror. Fräscha konferenslokaler för perfekta möten

Läs mer »

Uppsala Konsert & Kongress - UKK 

Endast 18 minuter från Arlanda, här kan du erbjuda dina gäster en miljö och en arkitektur som inte liknar någon annan. Varmt välkomna!

Hällsnäs 

Hällsnäs ligger vid Landvettersjön, mellan Göteborg och Landvetter flygplats. Erbjudande: dagkonferens 440 kr/pp. Nybokningar med genomförande i maj.

Läs mer »

Regissörsvillan Restaurang & Konferens 

Konferera i härlig filmmiljö och njut av fantastisk mat & dryck. Konferera i juni-17 och erhåll 20% rabatt på dagpaket. Uppge 'Informus' vid bokning!

Konferens Spårvagnshallarna 

Boka din konferens på Spårvagnshallarna! Vi erbjuder vi er 15 % rabatt på lokalhyran, måndagar och fredagar under hösten 2017.

Läs mer »