Antal träffar: 1

Artipelag

Stockholms län - Gustavsberg

Allmänt

 

Konferens

1100

Boende

 

Restaurang

120

Fest

660

Julbord

Aktivitet

500

Karta

 

Hemsida

 

Allmänt

MÖTEN I UNIK SKÄRGÅRDSMILJÖ

Vi hjälper dig att arrangera möten och event där även platsen blir en minnesvärd upplevelse i sig. Vi erbjuder restauranger av högsta klass, flexibla ytor för kreativa möten och konferenser i en unik skärgårdsmiljö och spännande arkitektur. Dessutom kombinerar vi gärna möten med kulturella inslag som konstvisningar.

Vilket möte du än planerar lägger vi alltid stor vikt vid att erbjuda den bästa lokalen för just ditt behov. I vår anläggning ryms allt från vår flexibla Artbox till mindre, personligare paviljonger och rum. Även våra två restauranger med tillhörande terrasser är mycket populära att hyra, liksom foajén med möjlighet till sittande middag upp till 260 personer. Kräver ditt möte absolut exklusivitet och enskildhet hyr vi självklart ut hela anläggningen.

Att ta sig hit är enkelt; både med bil, buss, båt eller varför inte helikopter? Vi erbjuder 350 parkeringsplatser, avtalspriser hos vår busspartner, en lång pontonbrygga för fritidsbåtar och en ångbåtsbrygga för passagerarbåtar. Från Stockholms city tar det 20 min med bil och buss. Med båt går turen genom det vackra Skurusundet och Baggensstäkets smala passager och resan tar 75 minuter. Du kommer då direkt till strandpromenaden som leder dig upp till Artipelag.


Utbud

Läge

Om oss

Övrigt

Konferens

Möten i unik skärgårdsmiljö
Vi hjälper dig att arrangera möten och event där även platsen blir en minnesvärd upplevelse i sig. Vi erbjuder restauranger av högsta klass, flexibla ytor för kreativa möten och konferenser i en unik skärgårdsmiljö och spännande arkitektur. Dessutom kombinerar vi gärna möten med kulturella inslag som konstvisningar och workshops.

Artbox Meetings – nytt koncept!
Nu introducerar vi nya mötespaket i vår unika Artbox för 100-200 personer. Välj mellan tre olika prisvärda heldagar i Artipelags vackra och flexibla lokaler. I alla mötespaket ingår transport till och från Artipelag!

Oändliga möjligheter i vår Artbox
Artboxen är vår största lokal vars yta mäter hela 1 200 m² och med 12 m i takhöjd tar den ca 1 100 personer i biosittning eller ca 660 vid runda bord. Här finns inte bara generösa utrymmen och stor flexibilitet vad gäller rumsplanering och inlastningar, utan också tillgång till den allra senaste teknologin.


Kapacitet

Vi erbjuder

Boende

Vi väntar på fler uppgifter från Artipelag.

Kapacitet

Restaurang

Många av våra gäster brukar återkommande kommentera den goda maten på Artipelag.

Det gör oss glada och stolta eftersom vi tycker maten verkligen har en given plats i helhetsupplevelsen, vare sig det är fest eller arbetsmöte, kickoff eller minnesstund. Vår filosofi är att servera god, vällagad mat skapad av säsongens finaste råvaror och gärna med en blick åt skärgårdens tema, med mycket fisk och skaldjur. Från vårt eget konditori och bageri erbjuder vi utsökta bakverk och desserter och vårt populära matbröd som man också gärna får köpa med sig hem.


Kapacitet

Vi erbjuder

Kontakta

Fest/Event

Middag och fest
Bjud in till fest på Artipelag! Kom med båt från city och börja festen redan på akterdäck, fortsätt mingla i vår vackra foajé, och sätt er sedan ned vid dukade bord i Foajén eller i Artipelag Restaurang med vidunderlig utsikt över grantoppar och Baggensfjärden.

Kontakta oss så berättar vi mer om våra erbjudanden och förslag på mat och dryck för er middag eller fest!


Kapacitet

Vi erbjuder

Kontakta

Julbord

Vi väntar på fler uppgifter från Artipelag.

Vi erbjuder

Kontakta

Aktiviteter

AKTIVITETER

Kombinera gärna vistelsen på Artipelag med skräddarsydda arrangemang i samband med eventet eller konferensen. Kultur, konstvisningar, natur- och arkitekturupplevelser som förhöjer mötet både på ett professionellt och kulturellt plan.

Välkommen att höra av dig till oss med förfrågan om aktiviteter – vi har idéerna, möjligheterna och ytorna, både ute och inne, för ett besök utöver det vanliga!

KONSTVISNING

På Artipelag producerar vi flera nya utställningar varje år som visas i Konsthallen eller i Artboxen. Vi anordnar skräddarsydda konstvisningar för grupper och företag – ett perfekt sätt att både umgås och fördjupa kunskapen och konstupplevelsen.

En konstvisning tar ca 45-60 min, max antal per guide är 30 personer. Boka fem arbetsdagar i förväg via mail: event@artipelag.se eller telefon 08-570 130 60.


Kapacitet

Vi erbjuder

Kontakta

Karta

Sparade träffar: 0

Mina listor:

Sparade i listan:

Inga sparade, klicka på 'Spara' för att lägga till en träff i listan.

Gör en förfrågan:

Skicka snabbt och enkelt en förfrågan till alla träffar du sparat.

Namn
Företag
Telefon
E-post
Meddelande

Visa fler uppgifter

Avser
Jag vill
Ankomst
Avresa
Antal pers
Antal enkelrum
Antal dubbelrum
Antal konferensrum
Antal grupprum
Rensa »

Heta tips

Här får du förslag på några ställen som är värda att titta närmare på!

Hällsnäs 

Hällsnäs ligger på en vacker udde i Landvettersjön, mellan Göteborg och Landvetter flygplats. Varmt välkomna!

Stora Brännbo Konferens och Hotell 

Vi håller öppet hela sommaren och erbjuder generösa priser på konferenser och hotellrum i Sigtuna. Endast 15 minuter från Stockholm-Arlanda.

Läs mer »

Johannesbergs Slott 

Konferensanläggning nära Stockholm – Arlanda. Vårt breda utbud av konferenssalar gör det möjligt att ta emot alla typer av konferensbeställningar.

Läs mer »

Sigtunahöjden Hotell och Konferens 

Boka höstens viktiga möten på Sigtunahöjden! Kom på tvådagarskonferens med mästerlig mat, spa och övernattning för fr. 3670 kr/p.

Läs mer »

Skogshem & Wijk Meetings|Events 

Hur står det till med Företagets hjärta? Få starthjälp genom en hälsokonferens.