Antal träffar: 1

Äventyrens Ö

Stockholms län - Åkersberga

Allmänt

 

Konferens

100

Boende

200

Restaurang

200

Fest

 

Aktivitet

400

Karta

 

Hemsida

 

Allmänt

Äventyrens Ö firade 20 års jubileum 2014.

Vi hade en tydlig bild över hur den kompletta mötesanläggningen skulle se ut när vi med hjälp av naturen skapade Äventyrens Ö.

Vi ville underlätta för möten mellan människor i en miljö som sätter roller och mönster ur spel. Vi ville roa och tillföra energi i mötesvärlden. Och vi ville mana till eftertanke, reflektion och utveckling.

På ön finns kurs- och möteslokaler för upp till 100 personer. Men vi har också lägereldar, sommarängar och soliga klippor där det går alldeles utmärkt - ofta bättre - att ha möten.

Så om du planerar för ett möte där ni möts. Där kommunikationen är dubbelriktad och där gemenskapen stärks - låt då oss hjälpa dig med det mötet!

För vi arbetar med lek och vi arbetar med allvar.
På en ö 45 minuter norr om Stockholm.

Välkommen till ett nytt sätt att mötas!


Utbud

Ansluten till

Läge

Om oss

Övrigt

Konferens

KONFERENS PÅ ÄVENTYRENS Ö

På ön finns kurs- och möteslokaler för upp till 100 personer. Vi har Sommarhemmet för er som vill ha en ostörd miljö. Men vi har också lägereldar, sommarängar och soliga klippor där det går alldeles utmärkt, ofta bättre, att ha möten. För platsen är mer avgörande än du kanske tror när du har något viktigt att tala om. Sommarhemmet är ett eget hus där du kan hålla möten om du inte har några krav på konferensservice. Där finns nämnligen varken värdinnor, kopiatorer eller dataprojektorer. Bara fågelkvitter och vågornas svall. Det är ett hus för er som vill kliva av världen för ett par dagar. Där ni får vara i fred i en miljö som gjord för att återvinna kraft och energi.

För er som har högre krav på service och AV-teknik, erbjuder vårt närområde i Stockholms Skärgård många guldkorn i form av små mysiga skärgårdspensionat eller högeffektiva konferensanläggningar.

Vi hjälper dig gärna med bokning, planering och upplägg isamband med bokning av våra program.


Kapacitet

Vi erbjuder

Kontakta

Boende

ÄVENTYRENS Ö ERBJUDER ALLT. FRÅN SLOTT TILL KOJA!

Tillhör ni det vildmarkstörstande, äventyrliga släktet kanske våra lappkåtor passar bra. Där sover ni i sovsäckar runt lägerleden. Kåtorna har plats för upp till 100 övernattande.

Vill ni hade det riktigt bekvämt så har vi samarbetsavtal med många av Sveriges mest välrenomerade slott, herrgårdar och kursgårdar. Flera av dem ligger på bekvämt buss & båtavstånd från Äventyrens Ö.

Vill ni ha det 'mitt-i-mellan bekvämt' eller rent av lite enkelt? Då är nog Sommarhemmet ett alternativ: dit skickade man under seklets början äldre kvinnor som behövde komma ut och andas lite skärgårdsluft på somrarna.
Ni bor i 11 dubbel eller flerbäddsrum. Totat 27 bäddar. Vandrarhemsstandard. Ni har hela huset för er själva. Lagar mat i det välutrustade köket eller köper helpension och äter våra kockars goda vildmarksinsoirerade nmat uppe i vår 'Base Camp'.

Runt huset ligger en lummig fruktträdgård och ägorna inramas av vatten på bägge sidor. En unik miljö för avkopplande möten på en klippa i solnedgången.


Kapacitet

Rummens standard

Pris

Kontakta

Restaurang

Vi väntar på fler uppgifter från Äventyrens Ö.

Kapacitet

Fest/Event

Vi väntar på fler uppgifter från Äventyrens Ö.

Kapacitet

Aktiviteter

Äventyrens Ö är Sveriges ledande utomhuscenter för utveckling av arbetsgrupper och ledare i Outdoor Training miljö.

Våra kurser, föredrag och seminarier syftar till att skapa betående förändringar vid hemkomsten till skillnad från aktiviteterna/femkamperna, vars syfte är att roa och höja energinivån för stunden.

Teambuildingprogrammen leds av handledare med beteendevetenskaplig utbildning ex.vis UGL-handledare, mental tränare, psykologer och debreifinghandledare. Vi är förutom UGL-kurserna licensierade/auktoriserade användare av såväl MBTI, IDI och SDI

Samtliga våra aktivitetsguider är välutbildade fjäll- & eller vildmarksguider med en gedigen säkerhetsutbildning och ett grundläggande intresse för människor.

De flesta av våra program är mobla och kan genomföras varhelst det finns lite natur att vistas i. Många av programmen går att genomföra året runt men vi erbjuder naturligtvis också inomhusseminarier och aktiviteter. Säsongen på vår egen ö är april-november, men mobila arrangemang och utvecklingsprogram fungerar året runt.


Kapacitet

Vi erbjuder

Kontakta

Karta

Tel: 08-540 881 16, 540 606 23

Sparade träffar: 0

Mina listor:

Sparade i listan:

Inga sparade, klicka på 'Spara' för att lägga till en träff i listan.

Gör en förfrågan:

Skicka snabbt och enkelt en förfrågan till alla träffar du sparat.

Namn
Företag
Telefon
E-post
Meddelande

Visa fler uppgifter

Avser
Jag vill
Ankomst
Avresa
Antal pers
Antal enkelrum
Antal dubbelrum
Antal konferensrum
Antal grupprum
Rensa »

Heta tips

Här får du förslag på några ställen som är värda att titta närmare på!

Balingsholm 

Balingsholm ligger naturskönt vid Sjön Trehörningen i Huddinge, bara 16 km från Stockholm City.

Björkhaga Hotell & Konferens 

Här hittar ni fina vandring och cykelleder, välkomponerade middagar med närproducerade råvaror. Fräscha konferenslokaler för perfekta möten

Läs mer »

Sundby Gård 

Vid bokning av konferens gällande tom september som görs under maj månad ger vi 10% rabatt. Bokning via mejl, Skriv ”Heta tips” för att få rabatten.

Läs mer »

Hällsnäs 

Hällsnäs ligger vid Landvettersjön, mellan Göteborg och Landvetter flygplats. Erbjudande: dagkonferens 440 kr/pp. Nybokningar med genomförande i maj.

Läs mer »

Uppsala Konsert & Kongress - UKK 

Endast 18 minuter från Arlanda, här kan du erbjuda dina gäster en miljö och en arkitektur som inte liknar någon annan. Varmt välkomna!

Äventyrens Ö 

ENERGIBOOST! När naturen är som allra vackrast erbjuder vi ett av våra bästa paket! Bo i Sommarhemmet, njut i hängmattorna, ha kul i en paus. Välkomna

Läs mer »

Regissörsvillan Restaurang & Konferens 

Konferera i härlig filmmiljö och njut av fantastisk mat & dryck. Konferera i juni-17 och erhåll 20% rabatt på dagpaket. Uppge 'Informus' vid bokning!

Cedergrenska Tornet 

Våra konferensmöjligheter kan erbjuda kompletta företagspaket för både små och stora sällskap.

Konferens Spårvagnshallarna 

Boka din konferens på Spårvagnshallarna! Vi erbjuder vi er 15 % rabatt på lokalhyran, måndagar och fredagar under hösten 2017.

Läs mer »