Antal träffar: 1

Hotell Fars Hatt

Västra Götalands län - Kungälv

Allmänt

 

Konferens

180

Boende

200

Restaurang

250

Fest

250

Aktivitet

200

Karta

 

Hemsida

 

Allmänt

Låt er nästa konferens gå till historien!
Hotell Fars Hatt med sin historiska och behagliga miljö är den naturliga mötesplatsen för kreativa och framgångsrika konferenser. Med vår mångåriga samlade kompetens kring konferensarrangemang, service och omhändertagandet från våra fantastiska medarbetare samt våra 9 konferenslokaler och 12 grupprum, ser vi till att tillsammans med er skräddarsy er vistelse hos oss, för bästa trivsel och resultat.

I anslutning till era möten arrangerar vi aktiviteter med såväl spännande karaktär som t ex en teambuilding aktivitet på upplevelsecentrum Aeroseum ute vid Säve flygplats, endast en luftgrop från Hotell Fars Hatt, med inslag av helikopterturer och femkamp i underjorden som ett par exempel. Eller varför inte ett gastronomiskt äventyr inom vin-, ost-, mat eller chokladprovning? För dig som önskar rofylldhet med fokus på det inre, anordnar vi vår alldeles egna Pilgrimsvandring där vi guidar er genom de vackra historiska trakterna kring Kungälv. Kontakta oss gärna för att boka just din unika aktivitet

Ni förbereder agenda och arbetspunkter, vi arrangerar med entusiasm och engagemang resten!

Vi hälsar dig varmt välkommen till oss på Hotell Fars Hatt!


Utbud

Ansluten till

Läge

Om oss

Övrigt

Konferens

På Fars Hatt hjälper våra fantastiska medarbetare till att tillsammans med er arrangera en optimal konferens med trivsel, resultat och framgång i fokus!

Mitt i Nordens historiska vagga, 15 min från Göteborg och närheten till såväl Lanvetter som Säve ligger Fars Hatt lätttillgängligt för tillresta konferensgäster.

Vi ställer våra duktiga medarbetare till ert förfogande, vi dukar upp en mångårig kompetens av konferens- och aktivitetsarrangemang samt en brinnande entusiasm för er trivsel. Vi bjuder även på en hög teknisk standard där varje lokal är utrustad med LCD kanon, data/video och högtalare. Behövs ytterligare utrustning ordnar vi det.

Efter en lång dags intensivt arbete dukar vi upp med mat, dryck och ett brett urval av aktiviteter i en av Nordens mest spännande historiska miljöer.

Bakom hotellet ligger Stenkällaren från 1812. Förr i tiden användes den för att torka kött och förvara mat. Numera ordnar vi mysiga samkväm för konferenser och grupper i skenet av levande ljus.


Kapacitet

Vi erbjuder

Pris

Kontakta

Boende

Det lugna läget borgar för en god nattsömn.

Efter en intensiv dag med mängder av intryck och upplevelser sover du gott i något av våra trevliga hotellrum eller kanske i någon av våra 6 sviter.

När solen åter reser sig över horisonten dukar våra frukostvärdinnor upp vår magnifika frukostbuffé med något för alla smaker och kostinriktningar. Sommartid kan du avnjuta din frukost på hotellets brygga med utsikt över Nordre Älv och Bohus Fästning.

Som gäst hos oss har du alltid fri tillgång till parkering, gym och relaxavdelning. Sommartid även vår 25m långa utomhuspool samt fri tillgång till våra filmkanaler och trådlösa internet.

Kapacitet

Rummens standard

Vi erbjuder

Pris

Restaurang

På en västkustkrog med 300-årig historia är fisk och skaldjur viktiga element, men naturligtvis står även vilt och fågel liksom nöt och kalv på menyn.

Vi har kapacitet att ta emot flera stora middagssällskap samtidigt och kan dessutom erbjuda avskildhet för Dig som så önskar.

Sommartid är Kastanjebryggan öppen mot solen. Här kan Du varje torsdag efter midsommar dessutom njuta av vår trubadur.

I december dukar vi upp vårt hemlagade julbord med massor av traditionella rätter.

Kapacitet

Vi erbjuder

Fest/Event

Går Ni i Bröllopstankar?

Då har vi på Fars Hatt förutsättningen för ett lyckad bröloppsfest!

Hotell Fars Hatt har tre mycket trevliga festvåningar samtliga vackert belägna utmed Nordre Älv.

Rådmans Salen för upp till 100 gäster med egen utgång till vår brygga och poolområde, utrustad med eget dansgolv, PC-kanon, PA och ljudanläggning.

Zwingeln, för upp till 50 gäster, runda bord och PC-kanon.

Karoliner Rummet för upp till 24 gäster med egen utgång till vår brygga och utrustad med PC-kanon.

På torget bredvid oss ligger Kungälvs Kyrka, mitt emot oss ligger vårt Rådhus och på kort avstånd på andra sidan Nordre Älv ligger Bohus Fästning.


Kapacitet

Vi erbjuder

Aktiviteter

Tillsammans skräddarsyr vi just ert unika arrangemang.

En väl planerad, organiserad och komponerad konferens bär varje deltagare frukt av, både under och efter själva mötestillfället. Upplevelser, diskussioner och samtal mognar, leder till nya idéer och förhoppningsvis morgondagens framgång Den stärker relationen mellan individer och skapar nya plattformar för kommunikation. Miljö, mat & dryck, underhållning, aktiviteter och inte att förglömma, en god natts sömn är alla bidragande faktorer för att sätta idéhjulen i spin.
Låt oss vara med och bidra till morgondagens framgång hos er!

Kapacitet

Vi erbjuder

Karta

Sparade träffar: 0

Mina listor:

Sparade i listan:

Inga sparade, klicka på 'Spara' för att lägga till en träff i listan.

Gör en förfrågan:

Skicka snabbt och enkelt en förfrågan till alla träffar du sparat.

Namn
Företag
Telefon
E-post
Meddelande

Visa fler uppgifter

Avser
Jag vill
Ankomst
Avresa
Antal pers
Antal enkelrum
Antal dubbelrum
Antal konferensrum
Antal grupprum
Rensa »

Heta tips

Här får du förslag på några ställen som är värda att titta närmare på!

Hällsnäs 

Hällsnäs ligger på en vacker udde i Landvettersjön, mellan Göteborg och Landvetter flygplats. Varmt välkomna!

Malmö Börshus 

Stimulerande miljö i för ditt nästa event, konferens, kick off, mässa eller möte. Ett stenkast ifrån Citytunneln, Öresundståg, fjärrtåg & flygbussar.

Läs mer »

Kämpasten 

Kämpasten är vackert belägen vid Mälarens strand strax väster om Sigtuna, 20 minuter från Arlanda.

Läs mer »

Golfbaren Allén 

Välkommen till Alléns somrigaste oas! Minigolf på riktigt, sommardrinkar och bistro med en ömsint hyllning till goa Göteborg!

Läs mer »

Aktuellt

Trevlig sommar önskar vi på Informus!

KALENDER

18-19 sep i Göteborg:
Möten & Events »

27 sep i Sthlm:
Countryside Meetings »

9 nov i Sthlm:
Större Möten & Event »

Till Informus Facebook