Antal träffar: 1

Vadstena Klosterhotel

Östergötlands län - Vadstena

Allmänt

 

Konferens

500

Boende

136

Restaurang

110

Fest

500

Aktivitet

500

Karta

 

Hemsida

 

Allmänt

Känn historiens vingslag
På Vadstena Klosterhotel bor ni i en levande historisk miljö. Hotellet är beläget i Bjälboättens och Birgittaklostrets lokaler bevarade från 1200- och 1300-talet. Vi erbjuder härliga hotellrum, god mat och förnämlig service. Alla hotellrum har sin speciella karaktär. Färger, möbler och detaljer är anpassade efter respektive byggnads historiska bakgrund. Dusch- och toalettutrymmen är moderna och fräscha. Många av dem har bubbelbadkar.

Restaurant Munkklostret
Personalen på Restaurant Munkklostret skapar en smakrik och minnesvärd upplevelse i en medeltida miljö. Köksmästaren är noga med kvaliteten på råvarorna. Fisk, kräftor, vilt och svamp kommer från trakten. Köket använder fortfarande kryddor från munkarnas örtagård. Restaurant Munkklostret visar stolt upp sin medeltida vinkällare ochhär startar ofta middagarna med en fördrink.

Konferens à la carte!
Vadstena Klosterhotel erbjuder vackra konferenslokaler med modern utrustning, som passar små och stora grupper. Vi arrangerar konferenser för upp till 500 gäster utefter kundens önskemål. Förutom spännande konferenslokaler t.ex. Klosterkyrkan och utsökt mat spetsar vi konferensen med spännande och roliga aktiviteter så som Nattvandring på slottet, Mysterievandringen 'I Rosens Namn' och dryckesprovningar i vinkällaren.

Weekend, bröllop och fest
Upplev en härlig weekend i en avslappnande vacker miljö. Njut av historiens inslag, den vackra naturen vid Vättern, delikat mat, sköna sängar och en härlig frukostbuffé. Denna fantastiska miljö ger en perfekt inramning till bröllop och fest. Självklart hjälper vi er med alla arrangemang och lyssnar till era önskemål.

Som privatperson eller grupp kan ni boka relaxavdelningen och Må bra behandlingar. Privata grupper kan även boka övriga aktiviteter.

Utbud

Ansluten till

Läge

Om oss

Övrigt

Konferens

Vi arrangerar konferenser för upp till 500 personer. Med en fantastisk medeltida miljö, god service, utsökt mat och spännande aktiviteter t.ex. nattvandring på Vadstena slott, dryckesprovning, mysterievandring 'I rosens namn', matlagningskurser eller kvällskonsert i Klosterkyrkan blir en konferens på Vadstena Klosterhotel en upplevelse utöver det vanliga. Vi utformar konferenspaken utifrån era önskemål.

Kapacitet

Vi erbjuder

Pris

Kontakta

Boende

Alla hotellrum har sin speciella karaktär. Färger, möbler och detaljer är anpassade efter respektive byggnads historiska bakgrund. Dusch- och toalettutrymmen är moderna och fräscha. Många av dem har bubbelbadkar.

Kapacitet

Rummens standard

Vi erbjuder

Pris

Restaurang

När du besöker Restaurant Munkklostret träder du rakt in i 1300- talet. Låt blicken följa de tjocka väggarna upp mot taket och beundra de vackra valven, en gång slagna av skickliga munkar. Ursprungligen var detta nämligen munkarnas domäner i det dubbelkloster som grundades av Heliga Birgitta år 1384. Munkarnas dormitorium (sovceller) är numera restaurang och brukas för bl a servering av klosterlunch och à la Carte.

Vår köksmästare sätter en ära i att bjuda på god mat. Meny och råvaror anpassas efter rådande säsong. Röding, vilt i många former och klassiska skaldjursrätter är några av de populära inslagen i menyn. Allt smaksätts med kryddor från klostrets egen örtagård och kombineras med fräscha grönsaker. I den stora medeltida vinkällaren finns drycker som passar alla smaker.


Kapacitet

Vi erbjuder

Fest/Event

Bröllop & Fest i unik medeltida miljö

Vadstena Klosterhotel erbjuder bröllops-, jubileums- och festarrangemang för små och stora sällskap i Östergötland.

Hotellet liksom Vadstena Slott ligger intill strandpromenaden och Vättern i Vadstena, Östergötland. En liten, idyllisk stad med charmiga gränder och många kulturhistoriska skatter. Vi hjälper Er med allt från planering till genomförande och har stor erfarenhet av både stora och små tillställningar.

Vi har olika storlek på festlokaler beroende på antalet gäster samt en festvåning med bar. Du kan i lugn och ro glädjas åt den stora dagen och låta oss sköta allt praktiskt. Vi vet att det är många detaljer som ska stämma, allt ifrån bordsplacering och dukning, drycker och menyval till musik, underhållning, dekorationer, ljussättning, fotografering, blommor och boende för Er och Era gäster mm. 

Kungasalen 180 gäster
Munkarna Kapitelsal 60-70 gäster
Restaurang Munkklostret 110 gäster
Vadstena Slott 500 gäster

För information och offert kontakta oss på 0143-315 30 hotel@klosterhotel.se
 


Kapacitet

Vi erbjuder

Aktiviteter

En vistelse på Vadstena Klosterhotel blir en upplevelse utöver det vanliga tack vare de spännande, roliga och intressanta aktiviteter vi kan erbjuda. För konferensgrupper och privata grupper rekommenderar vi till exempel Medeltida gästabud, Nattvandring på Vadstena slott, Mysterievandring 'I Rosens Namn', Whisky-, cognacs- eller vinprovning i vinkällaren, Safety drivning på Mantorp Park, Medeltida 5-kamp eller Kvällskonsert i Klosterkyrkan.

Weekendgäster och andra enskilda gäster kan boka vår mysiga relax med bubbelbad och bastu samt våra Må Bra behandlingar.

Besök gärna Restaurant Munkklostrets utsökta vinkällare där vi har en av Sveriges intressantaste samlingar.


Kapacitet

Vi erbjuder

Karta

Sparade träffar: 0

Mina listor:

Sparade i listan:

Inga sparade, klicka på 'Spara' för att lägga till en träff i listan.

Gör en förfrågan:

Skicka snabbt och enkelt en förfrågan till alla träffar du sparat.

Namn
Företag
Telefon
E-post
Meddelande

Visa fler uppgifter

Avser
Jag vill
Ankomst
Avresa
Antal pers
Antal enkelrum
Antal dubbelrum
Antal konferensrum
Antal grupprum
Rensa »

Heta tips

Här får du förslag på några ställen som är värda att titta närmare på!

Djurönäset konferens & hotell 

Möteslokaler från två till 450 personer, 274 hotellrum, vinotek, nyrenoverad restaurang, stor pool & spa. Mitt i Stockholms skärgård.

Körunda Golf och Konferenshotell 

Personliga Körunda - Enkelhet med känsla. Här hittar du allt i ett hus, endast 30 minuter ifrån Stockholm, omgiven av vacker natur. Välkommen!

Läs mer »

Wisby Strand Congress & Event Gotland 

Välkommen till Sveriges vackraste mötesplats! Precis vid havet, mitt i Visby och med plats för 1000 personer. Gotland är nära!

Läs mer »

Rånäs Slott 

Hotell och Konferens nära Uppsala, Arlanda & Stockholm. Kickoffpaket med logi 1995 kr per person!

Läs mer »

Artipelag 

Vi erbjuder unika möjligheter till minnesrika möten i våra flexibla lokaler och kan bidra med kreativitet, kultur, aktiviteter och högklassig miljö!

Läs mer »

Hässleholm Kulturhus 

Moderna lokaler som passar de flesta typer av konferenser och arrangemang. Röda salongen, som är den största, rymmer upp till 400 personer.

Läs mer »

Munkvikens Lägergård 

Vackert beläget ett stenkast från havet i en miljö där tanken hinner med. Här är du och dina kamrater ostörda och närvarande i er konferens.

Läs mer »