Antal träffar: 1

Wisby Strand Congress & Event Gotland

Gotlands län - Visby

Allmänt

 

Konferens

1000

Boende

1500

Restaurang

800

Fest

1000

Aktivitet

1300

Karta

 

Hemsida

 

Allmänt

Välkommen till Sveriges vackraste mötesplats!
Människor har i många hundra år valt att mötas på Gotland. Under Hansans storhetstid var Visby Östersjöns viktigaste mötesplats för handeln mellan öst och väst.

Från och med april 2007 har vi stärkt mötestraditionen ytterligare genom att kunna erbjuda en av Europas mest unika arenor för möten människor emellan!

Vår erfarenhet och vårt engagemang skall komma dig till del och ge ditt arrangemang ytterligare en dimension!

Utbud

Ansluten till

Läge

Om oss

Övrigt

Konferens

Wisby Strand är Sveriges vackraste mötesplats och en av Europas mest moderna arenor för möten och evenemang.
Våra lokaler passar för både stora och små arrangemang. Vår största lokal rymmer 1000 personer. Utställningsytor i direkt anslutning till möteslokalerna ger dig spännande möjligheter. Vår restaurang med obruten havsutsikt gör ditt möte omtalat av deltagarna länge. Inom bekvämt gångavstånd erbjuder vi flera förstklassiga hotell. Vi har även specialister inom teknik, säkerhet, kök och restauration.

Vi kan hjälpa till med allt för ett lyckat arrangemang. Det ska vara enkelt för dig! En kontaktperson från bokningstillfället till utvärdering.

PCO Gotland
Vi erbjuder er ett komplett utbud av tjänster inför, under och efter kongressen. Kontakta oss gärna för ytterligare information eller PCO Gotland direkt på tel 0498-203385, E-post info@pcogotland.com, www.pcogotland.se


Kapacitet

Vi erbjuder

Boende

Valet är ditt!
Det finns så många saker som måste stämma överens för att göra ett besök minnesvärt. Bra mat, föreläsare, aktiviteter och nöjen men kanske främst boendet. Visby och Gotland erbjuder allt från det stora förstklassiga hotellet och det lilla designhotellet till stugan vid havet och eremitkojan på heden.

Vi har samarbete med ett flertal hotell i olika prisnivåer. Utbudet av boende är stort och variationsrikt, allt efter önskemål och behov. Inom bekvämt gångavstånd når du ett flertal förstklassiga hotell.

Inom 10 minuters gångavstånd från kongresshallen finns 900 rum och drygt 1400 bäddar.

Vi hjälper dig gärna med idéer och uppslag!


Kapacitet

Restaurang

Här serveras den lilla krogens mat i det stora formatet!
Våra höga ambitioner kombinerat med en kulinarisk nyfikenhet, ett gediget matkunnande och råvaror av högsta kvalitet kommer att ge dina smaklökar en oförglömlig upplevelse.

Vår restaurang med obruten havsutsikt kan smidigt anpassas efter dina önskemål. Vi serverar allt från sillfrukost och konferenslunch till galamiddagar, bufféer och andra specialarrangemang.


Kapacitet

Vi erbjuder

Fest/Event

Wisby Strand är en fantastisk miljö för många olika sorters evenemang.

Våra lokaler är byggda, inte bara för konferenser och kongresser, utan också för konserter, teaterföreställningar och andra scenföreställningar.

Vi är godkända av Riksteatern för att kunna ta emot de största turnéföreställningarna. Vi kan utan vidare sätta en symfoniorkester på scenen. Och självklart hör våra främsta pop- och rockartister hemma här.

Många publika evenemang som du kan gå på är det vi själva som anordnar. Organisationen bakom Wisby Strand har ansvarat för publika evenemang i många år. Evenemang som håller hög kvalitet. Det kommer du som publik att märka när du besöker oss.


Kapacitet

Vi erbjuder

Aktiviteter

Allt fler väljer att njuta av Gotland!
Det är svårt att säga vad som fascinerar mest med ön. Det rika kulturlivet, den hänförande naturen och den alltid lika närvarande och hemlighetsfulla historien skapar förutsättningar för spännande arrangemang och aktiviteter i samband med besöket.

Vi hjälper Dig att lyckas med ditt evenemang!


Kapacitet

Vi erbjuder

Karta

Sparade träffar: 0

Mina listor:

Sparade i listan:

Inga sparade, klicka på 'Spara' för att lägga till en träff i listan.

Gör en förfrågan:

Skicka snabbt och enkelt en förfrågan till alla träffar du sparat.

Namn
Företag
Telefon
E-post
Meddelande

Visa fler uppgifter

Avser
Jag vill
Ankomst
Avresa
Antal pers
Antal enkelrum
Antal dubbelrum
Antal konferensrum
Antal grupprum
Rensa »

Heta tips

Här får du förslag på några ställen som är värda att titta närmare på!

Pensionat Styrsö Skäret 

Ta kort båttur till Göteborgs skärgård för konferens och njut av promenader på klippstränder. Värm er framför brasan med kaffe, te & hembakat.

Körunda Golf och Konferenshotell 

Personliga Körunda - Enkelhet med känsla. Här hittar du allt i ett hus, endast 30 minuter ifrån Stockholm, omgiven av vacker natur. Välkommen!

Läs mer »

Hässleholm Kulturhus 

Moderna lokaler som passar de flesta typer av konferenser och arrangemang. Röda salongen, som är den största, rymmer upp till 400 personer.

Läs mer »

Munkvikens Lägergård 

Vackert beläget ett stenkast från havet i en miljö där tanken hinner med. Här är du och dina kamrater ostörda och närvarande i er konferens.

Läs mer »

Wisby Strand Congress & Event Gotland 

Välkommen till Sveriges vackraste mötesplats! Precis vid havet, mitt i Visby och med plats för 1000 personer. Gotland är nära!

Läs mer »

Rånäs Slott 

Hotell och Konferens nära Uppsala, Arlanda & Stockholm. Kickoffpaket med logi 1995 kr per person!

Läs mer »

Artipelag 

Vi erbjuder unika möjligheter till minnesrika möten i våra flexibla lokaler och kan bidra med kreativitet, kultur, aktiviteter och högklassig miljö!

Läs mer »