Antal träffar: 1

Vildmark i Värmland

Värmlands län - Torsby

Allmänt

 

Konferens

200

Boende

200

Restaurang

200

Fest

100

Julbord

 

Aktivitet

400

Karta

 

Hemsida

 

Allmänt

fjrigjwwe9r4KUND:EgenText

KONFERENS FÖR ALLA SINNEN

Det ligger stora värden i att bryta mönster och mötas i nya miljöer. Naturen själv skapar utrymme för nya intryck, nyfikenhet, inspiration och upptäckarglädje.

I en fantastisk miljö och med aktiviteter som bygger på samarbete tar Vildmark i Värmland ett helhetsgrepp kring er konferensupplevelse.

Vi har lång erfarenhet som arrangör av konferenser, kick-offer och olika företagsevent. Vi har under årens lopp gästats av alltifrån multinationella koncerner med hundratals deltagare till små företag och ledningsgrupper. Alla har de haft gemensamt att de vill bryta mönster, upptäcka nya sidor hos sig själva och sina kolleger och få en oförglömlig upplevelse som lever kvar länge.

Hos oss kan konferenslokalen vara en timrad flottarkoja med samtal och diskussioner runt den öppna elden. Det kan också vara grupparbeten ombord på en timmerflotte som sakta glider fram på Klarälven eller i en kåta vid älvens strand. Vårt signum är att skapa de rätta förutsättningarna med aktiviteter, mat och boende så konferensen blir en värdefull investering som genererar utveckling och förnyelse i företaget.


Utbud

Ansluten till

Läge

Om oss

Övrigt

Konferens

I en fantastisk miljö och med aktiviteter som bygger på samarbete skapar vi förutsättningar för utveckling, gemenskap, eftertanke och framgångsrik laganda.

Er tid hos oss är en investering för framtidens lag. Med kvalitet och personlig service bygger vi i samråd mer er ett helhetskoncept som stämmer överens med era syften och önskemål.

Bygg er egen timmerflotte av stockar och rep. Våga steget i vår naturliga äventyrsbana. Koppla av och njut i våra vedeldade badtunnor. Konferera runt den sprakande elden i en timrad flottarkoja eller på hotell. Bo i sovsäck eller säng. Ät en gourmetmåltid i skogen eller på restaurang…

”Sedan sinnet utvidgats med en ny idé, återgår det aldrig till sin ursprungliga storlek' (Koestenbaum).

Vildmark i Värmland erbjuder den naturliga mötesplatsen för er konferens eller kick off. Naturen själv skapar utrymme för nya intryck och möjligheter till gemenskap, naturliga aktiviteter, nyfikenhet och upptäckarglädje. Det ligger stora värden i att bryta mönster och mötas i nya miljöer.


Kapacitet

Vi erbjuder

Kontakta

Boende

Tänk vad enkelt att sova i en säng på ett hotell, men varför alltid välja det enkla?

Att göra något annorlunda och pröva något nytt, att en natt somna till till ljudet av den sprakande elden i en flottarkoja istället för i en hotellsäng, skapar förändring. Det är att ta ett steg in i det ovana, det okända…

Att välja ett boende som inte är så bekvämt och tillrättalagt som hotell för en natt eller två kan ses som en petitess, men i ett vidare perspektiv kan det vara just det du kommer ihåg bäst och gör dig mer öppen för nya intryck och få dig att se saker på ett annat sätt.

Ibland kan det dock vara skönt att variera sitt boende och därför erbjuder vi förutom flottarkoja även boende i tält, stuga, herrgård eller hotell.


Kapacitet

Rummens standard

Restaurang

Vår restaurang är företrädesvis i en eller flera kåtor vid Klarälvens strand. Vi bygger det antal som behövs beroende på antalet gäster. Vi samarbetar även med hotell i närområdet som eerbjuder restaurang och festlokaler. Exempelvis Selma Spa  i Sunne samt Sahlströmsgården i Torsby.


Kapacitet

Vi erbjuder

Fest/Event

Vår restaurang är företrädesvis i en eller flera kåtor vid Klarälvens strand. Vi bygger det antal som behövs beroende på antalet gäster. Vi samarbetar även med hotell i närområdet som eerbjuder restaurang och festlokaler. Exempelvis Selma Spa och Hotell frykesnstrand i Sunne samt Sahlströmsgården i Torsby.


Kapacitet

Vi erbjuder

Julbord

Vi väntar på fler uppgifter från Vildmark i Värmland.

Aktiviteter

Upplev tillsammans I en fantastisk miljö och med aktiviteter som bygger på samarbete skapar vi förutsättningar för utveckling, gemenskap, eftertanke och framgångsrik laganda.

Vår mest unika aktivitet är timmerflottfärd på Klarälven. Timmerflottarna byggs av er själva under handledning av våra instruktörer. Den perfekta aktiviteten där alla deltar och är aktiva och arbetar mot samma mål. Belöningen är en rofylld färd på Klarälven.

Timmerflottfärden går alldeles utmärkt att genomföra för en liten grupp och upp till flera hundra deltagare.

Utöver timmerflottfärden erbjuder vi kanoting, naturlig äventyrsbana, varmt bad i träkar, bastu, vildmarksolympiad mm. Allt i ett helhetsarrangemang med boende, mat, konferensmöjligheter och transporter om så önskas.


Kapacitet

Vi erbjuder

Karta

Sparade träffar: 0

Mina listor:

Sparade i listan:

Inga sparade, klicka på 'Spara' för att lägga till en träff i listan.

Gör en förfrågan:

Skicka snabbt och enkelt en förfrågan till alla träffar du sparat.

Namn
Företag
Telefon
E-post
Meddelande

Visa fler uppgifter

Avser
Jag vill
Ankomst
Avresa
Antal pers
Antal enkelrum
Antal dubbelrum
Antal konferensrum
Antal grupprum
Rensa »

Heta tips

Här får du förslag på några ställen som är värda att titta närmare på!

Hällsnäs 

Hällsnäs ligger på en vacker udde i Landvettersjön, mellan Göteborg och Landvetter flygplats. Varmt välkomna!

Hässleholm Kulturhus 

Moderna lokaler som passar de flesta typer av konferenser och arrangemang. Röda salongen, som är den största, rymmer upp till 400 personer.

Läs mer »

Wisby Strand Congress & Event Gotland 

Välkommen till Sveriges vackraste mötesplats! Precis vid havet, mitt i Visby och med plats för 1000 personer. Gotland är nära!

Läs mer »

Aktuellt

KALENDER

4 nov 2020 i Sthlm:
Större Möten & Event »

9 nov 2020 i Gbg:
Möteskulturdagen »

23 nov 2020 i Lund:
Möteskulturdagen »

30 nov 2020 i Sthlm:
Möteskulturdagen »

Till Informus Facebook